Knæposer og køretæpper fra BOMI

Knæposer og køretæpper omslutter ben til over knæene og er beregnet til siddende stilling. Brugeren sidder ikke på knæposen eller køretæppet.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
2 produktserier.
Scooter slag

Scooter slag

Faconsyet scooterslag der dækker benene for vinden ved kørsel på scooter. Underbenslængde: 50 cm, foddybde: 30 cm. Marineblå. Yderstof: Bævernylon. Fyld: 100 polyestervat. Inderstof: Teddybear.

Føj til huskeliste
Fodpose, Bomi

Fodpose, Bomi

Bævernylon med for af teddybear. Kan leveres i individuelle mål. Blå, 5632, lagerføres, tactel (spraglet) 5631, på bestilling.

Føj til huskeliste