Heldragter fra Tuluna Design

Heldragter med eller uden ærmer og med eller uden bukseben. Inkontinenstrusser til voksne, se 09 30 36. Inkontinenstrusser til børn, se 09 30 15.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
1 produktserie.
Body t shirt/heldragt

Body t shirt/heldragt

Til selvskadende personer. Med lukkefunktion i skridt med delbar lynlås, for let bleskift. Sømme og udskæring lagt så de ikke generer huden.
Forstærket i halsudskæring. Lynlås i ryggen, så påklædning lettes, men besværligt for personen selv komme ud af den. Pris er incl. tilretning til dine mål.

Føj til huskeliste