Lejringspuder til generelle formål fra Cobi Rehab

Herunder hører pøller, skråpuder, skråkiler og ryg-/lændestøtter til brug i seng. Skråpuder til anvendelse i stole, se 18 10 06 - 10.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
    
    
    
    
cm
cm
cm
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
12 produktserier.
Cobi lejringspuder

Cobi lejringspuder

Cobi lejringspuder er udviklet og produceret med udgangspunkt i de gængse lejringsprincipper og i samarbejde med specialenheder indenfor neurologi og demens. Der er fokuseret på, at materialets kvalitet skal holde faconen og herved også skabe en stabil lejring.

Føj til huskeliste
Lejringspuder til Reden

Lejringspuder til Reden

Lejringspuderne er fremstillet specielt til brug i Reden, men kan naturligvis også bruges i andre situationer. Foruden denne serie kan der med fordel suppleres med LASAL lejringspuder.

Føj til huskeliste
Modul indsatspuder til Reden

Modul indsatspuder til Reden

Modul indsatspuden er opbygget af 3 moduler og kan sammenlignes med en sækkestol. De er formbare og tilpasser sig bruger og underlag. Meget velegnede til at skabe støtte og komfort både liggende og siddende. En oplagt mulig til personer med scoliose eller andre svære deformiteter. Bruges som indsatspuder i Reden.

Føj til huskeliste
LASAL Favner

LASAL Favner

Favneren er ideel til brugeren, der har behov for ekstra støtte til overkroppen siddende i kørestolen eller lænestolen. Puden placeres således at den favner personen fra nakke omkring skuldre, arme og lukkes foran hænderne. Støtter personer der har tendens til at hænge til den ene side, eller hvor armene gerne falder ud til siden.

Føj til huskeliste
LASAL Firkantpuder

LASAL Firkantpuder

Rektangulære positioneringspuder. Anvendes som støtte og udfyldning, der hvor der er behov. Puden er formbar og kan pakkes tæt til kroppen. Fås i 5 størrelser.

Føj til huskeliste
LASAL Bananpuder

LASAL Bananpuder

Formbar universalpude til støtte, omkransning og komfort. Bruges til alle former for positionering siddende som liggende. Puden er fyldt med brandhæmmede EPS perler. Inderbetrækket er af PU belagt polyester, der er åndbart og vandafvisende. Den bananformede pude fås i 3 størrelser. Til puderne kan der bestilles vaskbart bomuldsbetræk.

Føj til huskeliste
Madras til Reden

Madras til Reden

Madrassen består af en Tempraflex viscoelastisk skummadras, hvorpå selve reden bygges op med løse lejringspuder. Dette giver mulighed for at lave en individuel lejring for den enkelte bruger.
Lejringspuderne kan også bruges til lejring i sengen.

Føj til huskeliste
Support puder

Support puder

Support puder er velegnet til at give stabilitet, skabe kropsafgrænsning, give taktil stimuli, smertelindre og give trykaflastning.
Betrækket er yderst strækbart og er syet i kanaler, der indeholder små krøyer kugler.

Føj til huskeliste
LASAL T-puder

LASAL T-puder

Serien findes i 7 størrelser. De kan bl.a. anvendes som abduktionsklods, som støtte og aflastning mellem fod og fodstøtte på kørestolen, ved arm og albue, og ved at forhindre mekanisk gnidning mellem knæene. Som støtte af UE i forbindelse med stramme haser eller windsweaping. Vaskbart betræk kan bestilles.

Føj til huskeliste
LASAL Støttepude, buttet

LASAL Støttepude, buttet

Støttepude med let kileformet facon er anvendelig til mange stillinger. Evt. som støtte for arm /skulder enten i passiv stilling eller i aktiv situation. Kan også anvendes som abduktionspude til siddende eller liggende stilling.

Føj til huskeliste