Badestole uden hjul fra CuraTec Nordic

Badestole uden hjul og med fastmonteret ryglæn. Med eller uden armlæn.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
kg
cm
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
3 produktserier.
Kate

Kate

Kate er en badeværelsesbænk med en overførselsfunktion. Justerbar i højden for at gøre den kompatibel med de fleste badekar på markedet. Komplet med armlæn og ryglæn og gummiender for forbedret stabilitet.

Føj til huskeliste

CuraTec Nordic
Lautruphøj 5
2750 Ballerup

Melbourne

Melbourne

Melbourne kombinerer brugervenlighed og funktionelt design. Alle sæder er udstyret med et specielt anti-glidende øverste lag, der giver ekstra sikkerhed. Fuldført med ryglæn og højdejusterbare ben. Fås i to forskellige farver.

Føj til huskeliste

CuraTec Nordic
Lautruphøj 5
2750 Ballerup

Lilly brustol

Lilly brustol

Brugervenlighed i kombination med funktionelt design. Udstyret med et specielt anti-glidende øverste lag, der giver ekstra sikkerhed. Benene kan justeres i højden, så de passer til din kropslængde. Leveres komplet med et forudformet ryglæn og er let tilgængeligt i to forskellige farver.

Føj til huskeliste

CuraTec Nordic
Lautruphøj 5
2750 Ballerup