Badekar fra Gloria Mundi Care ApS

Herunder hører transportable og sammenklappelige badekar.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
cm
cm
cm
cm
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
2 produktserier.
Twinline 2 - badekar/bruser med lav indstigning og lift

Twinline 2 - badekar/bruser med lav indstigning og lift

Twinline 2 kar-/brusebad har lav indstigningshøjde (18 cm, kan reduceres til 5,5 cm) og er optimalt for personer med nedsat mobilitet, som selv kan klare sig i en badesituation. Fås i længden 160/170/180 cm og i bredden 75 el. 80 cm. Brudsikkert glas i døren og manuel dørlukning. Kardybde 49 cm. Tilkøb af lift, skridsikring, klapsæde, boblebad m.v.

Føj til huskeliste
Twinline (Classic) - badekar med lav indstigning og brusezone

Twinline (Classic) - badekar med lav indstigning og brusezone

Twinline (Classic) kar- og brusebad har en lav indstigningshøjde (18 cm, kan reduceres til 7 cm) og er optimalt for personer med nedsat mobilitet, som selv kan klare sig i en badesituation. Fås i længden 160/170/180 cm og i bredden 75 el. 80 cm. Elektronisk dørlukning og mange detaljer, f.eks. integreret badesæde. Mulighed for tilkøb af boblebad

Føj til huskeliste