Flydekraver fra Cobi Rehab

Kraver eller hovedstøtter som kan holde en persons hoved oven vande under badning. Hjælpemidler til svømning og vandsport, se 30 09 33.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked
3 produktserier.
Cobi Nakke Hygiejnepuder

Cobi Nakke Hygiejnepuder

Cobi Hygiejnepuder er fremstillet til brug i badesituationer. Her skaber de en sikker og behagelig positionering, som giver brugeren en følelse af tryghed og stabilitet.
Puderne kan også bruges i bassin som flydepuder. Kontakt Cobi Rehab for relevante oplysninger herom.

Føj til huskeliste
LASAL Flydekraver

LASAL Flydekraver

Flydekraven anvendes i vandet til at støtte hoved- og nakkeregion. Vha. lukning med gribe bånd kan kraven lukkes tæt omkring halsen. Velegnet til brugeren der kan svømme selv, men har behov for den ekstra tryghed. Kan med fordel kombineres med andre LASAL Flydepuder til brugeren, der har behov for ekstra støtte.

Føj til huskeliste
LASAL Halsflydekraver

LASAL Halsflydekraver

Beregnet til rygliggende eller opretstående træning i vandet. Ved hjælp af et bælte monteret rundt om brugerens ryg, kan kroppen hjælpes op i vandret position. Anvendes kraven uden bælte, opnås størst mulig bevægelsesfrihed i vandet i lodret position. Kraven har stor flydeeffekt og sikrer støtte til hovedet i alle retninger.

Føj til huskeliste