Parcykler fra b.p.electronic ApS

Trehjulede eller firhjulede cykler hvor to personer sidder ved siden af hinanden.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
 info
Samlet vægt af personer og bagage på cyklen
kg
kg
(± 2 )
 info
Målt på cyklens bredeste sted
cm
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
2 produktserier.
Discovery Duet

Discovery Duet

Discovery Duet er en smart Side-By-Side el cykel, også kaldet en par-eller parallelcykel, hvor 2 personer sidder ved siden af hinanden og kan træde uafhængig af hinanden. Cyklen har individuelt træk på begge baghjul, og hver person har eget gearskiftesystem, så man kan afpasse trådet til det der passer én. Kraftig og lydløs motorsystem.

Føj til huskeliste
DISCOVERY DUET

DISCOVERY DUET

En Side-By-Side cykel, også kaldet en parallelcykel, hvor 2 personer sidder ved siden af hinanden og kan træde uafhængig af hinanden. Hver person har sit eget gear-skifte system, så man kan finde den kadence som passer til én. Cyklen er håndbygget, og meget let. Også som elektrisk udgave, med vores nye standard batterisystem.

Føj til huskeliste