Manuelle kørestole med fast ramme fra Birdhouse

Manuelle kørestole med fast ramme som ikke er sammenklappelig. Ryglæn kan oftest fældes ned over sædet.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
 info
I modsætning til fast sæde
    
 info
I modsætning til hængekøje sæde
    
    
    
    
    
    
    
    
kg
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
 info
Kørestolens vægt opgives inkl. hjul og benstøtter.
kg (± 2 kg)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
3 produktserier.
Kiddo børnekørestol

Kiddo børnekørestol

Moderne, tidssvarende kørestol til børn, udviklet i tæt samarbejde med forældre, hjælpere og terapeuter. Justeres i takt med, at barnet vokser. Stærk, robust ramme. Mange individuelle løsninger - kan skræddersys til den enkelte brugers holdninger og behov. Billedet viser Kiddo Classic.

Føj til huskeliste
Xperienz - aktiv kørestol til børn

Xperienz - aktiv kørestol til børn

Xperienz er let at køre, indstille og løfte. Fremstilles til netop DIT barns størrelse, og vokser med barnet i flere år fra starten og flere år frem. Hver stol vokser 8 cm i sædebredde og 8 cm i sædedybde. Fås med 3 og 4 hjul. Kan styres og køres med én hånd. Gode bremser, nem at skille ad. Crashtestet til transport.

Føj til huskeliste
Trippel minikørestol - gåkørestol til helt små børn

Trippel minikørestol - gåkørestol til helt små børn

En gåkørestol til helt små børn. Barnet går selv stolen frem - mange udviklingsområder styrkes: syn, rum- og retningssans, øje-håndkoordination, hukommelse, kropsopfattelse, opmærksomhed, sprog, forståelse, identitet, følelser og erfaring med at foretage valg. Mange valgmuligheder mht. indstilling, siddehøjde, sædebredde, størrelse, farver osv.

Føj til huskeliste