Elkørestole, hjælpermanøvrerede, klasse A (primært til indendørs brug) fra Cobi Rehab

Hjælpermanøvrerede elkørestole. Beregnet til kørsel på et plant, vandret underlag.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
    
    
    
kg
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
kg
km/t
km/t
cm (± 5 cm)
cm (± 5 cm)
° (± 5 °)
° (± 1 °)
° (± 5 °)
cm
cm
°
cm
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
2 produktserier.
Kelvin Aura kørestol

Kelvin Aura kørestol

Kelvin Aura- kørestol med hjælpemotor er til brugere, hvor udendørsliv er en højt prioriteret aktivitet. Kelvin kørestolen fås her med integreret hjælpemotor, der gør det nemmere for personalet og pårørende at køre stolen. Stolen har samme venderadius som en Kelvin kørestol uden motor. Bruges til brugere som er alvorlig bevægelseshæmmet.

Føj til huskeliste
XXL Rehab Minimaxx Push m/hjælpemotor. Op til 325kg

XXL Rehab Minimaxx Push m/hjælpemotor. Op til 325kg

Stærk og funktionel kørestol med hjælpemotor og skivebremsere. Specilet udviklet til bariatriske brugere. Kan hastighed reguleres fra 1-5 km/t. Skivebremserne yder stor grad af sikkerhed når der køres ned af bakke.
Kørestolen er forsynet med stropryg og kan levers med forskellige armlæn og fodstøtter. Kørestolen fås i 4 forskellige bredder.

Føj til huskeliste