Elkørestole, hjælpermanøvrerede, klasse A (primært til indendørs brug) fra Cobi Rehab

Hjælpermanøvrerede elkørestole. Beregnet til kørsel på et plant, vandret underlag.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
    
    
    
kg
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
kg
km/t
km/t
cm (± 5 cm)
cm (± 5 cm)
 info
Det antal grader, som ryggen kan lægges tilbage, målt fra lodret position.
°
 info
Det antal grader, som sædeenheden kan vippes fremad, målt fra sædets vandrette position.
°
 info
Det antal grader, som sædeenheden kan vippes bagud, målt fra sædets vandrette position.
°
cm
cm
°
cm
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
2 produktserier.
Kelvin Aura Komfortkørestol

Kelvin Aura Komfortkørestol

Kelvin Aura Komfortkørestol med hjælpemotor til brugere, hvor udendørsliv har højt prioritet. Kelvin Aura Komfortkørestol med integreret hjælpemotor gør det nemt for personalet og pårørende at køre komfortkørestolen. Kørestolen har samme venderadius som Kelvin Komfortkørestolen uden motor. Til brugere som er alvorlig bevægelseshæmmet.

Føj til huskeliste
Bariatrisk Minimaxx Push m/hjælpemotor

Bariatrisk Minimaxx Push m/hjælpemotor

Stærk og funktionel bariatrisk kørestol med hjælpemotor og skivebremsere. Bariatrisk Minimaxx Push Kørestol kan hastighed reguleres fra 1-5 km/t. Skivebremserne yder stor grad af sikkerhed ned af bakke.
Bariatrisk Minimaxx Push Kørestol er forsynet med stropryg og kan leveres med forskellige armlæn og fodstøtter. Fås i 4 forskellige bredder.

Føj til huskeliste