Manøvreringssystemer til kørestole fra TKS A/S

Udstyr til styring af kørestolens bevægelser og kørselsretning.

Filtrér på detaljer

    
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
4 produktserier.
ITongue

ITongue

ITongue er tilegnet brugerer, som er ramt af en lammelse og har mistet førligheden i arme og ben. ITongue er en elektronisk enhed, som tilpasses brugerens gane og derved kontrolleres med tungen. Dette gør det muligt for personer med mistet førlighed, at betjene f.eks. deres elektriske kørestol, smartphones, computer mus/tastatur og tablets.

Føj til huskeliste
Ictrl

Ictrl

Ictrl er en finger-kontrolleret App der giver kontrol af en kørestol via en Smartphone, udviklet til mennesker med lammelse, men med lidt bevægelse tilbage i én finger eller en hånd.

Føj til huskeliste
ITremor

ITremor

ITremor er en bevægelsesstabilisator til din elektriske kørestol og er udviklet til mennesker, som oplever ufrivillige rystelser der påvirker kørslen af kørestolen. Itremor kobles på kørestolen i forlængelse af joysticket og afhjælper de ufrivillige rystelser.

Føj til huskeliste
IHandle

IHandle

IHandle er en finger-kontrolleret enhed, der udviklet til mennesker, som sidder i kørestol og har en minimal bevægelse i fingrene. Ihandle muliggør betjening af kørestol, tablet, smartphone og computer. Derved gør produktet det muligt for mennesker med handikap at blive en del af den digitale verden og arbejdsstyrke.

Føj til huskeliste