Bestik fra Birdhouse

Herunder knive, gafler, skeer m.m.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
    
 info
Herunder også bestik, der både kan bruges med venstre og højre hånd. Ved knive med bølgeskær skal bølgeskæret være slebet på venstre side af knivbladet.
    
    
    
    
 info
Herunder hører også fleksibelt bestik, hvor et forlænget skaft vikles om hånden.
    
    
    
    
    
    
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
6 produktserier.
Spoony plastikske

Spoony plastikske

Ske i brudsikker plastik, der er velegnet til mennesker, der ikke bryder sig om at spise af metalskeer. Skånsom mod tænder og gummer for mennesker, der bider hårdt sammen, når de spiser. Den tager ikke imod farve, lugt eller smag, og er meget stærk og holde felt.

Føj til huskeliste
Flexy-spoon ske til spisning og mundstimulation

Flexy-spoon ske til spisning og mundstimulation

Flexy-spoon skeen er fremstillet på baggrund af mange års erfaring med arbejdet med børn og voksne med hjerneskade. Skeen anvendes til børn/voksne, der har vanskeligheder med at spise, skærer tænder, bider i skeen eller ikke kan lide berøring af ansigtet.

Føj til huskeliste
Maroon plasticske

Maroon plasticske

Maroon skeerne findes i 2 størrelser og fremmer optimale mundbevægelser og læbelukke.

Føj til huskeliste
Designbestik, sæt

Designbestik, sæt

Bestik til voksne personer, som har gavn af et velformet skridsikkert greb, som sikrer styring og kontrol med kniv, gaffel og ske.
Fås som sæt med alle tre dele og enkeltvis med enten rødt eller sort skridsikkert gummihåndtag.
Rustfrit stål og termoplastisk elastomer.
Kniv 60 g/ca. 193 mm
Gaffel 55 g/ca. 205 mm
Ske 70 g/ca. 204 mm

Føj til huskeliste
Ske med struktur

Ske med struktur

Ske med struktur gør det lettere at mærke, hvor skeen er. Undersiden giver øget sensorisk stimulation til tungen og letter overgangen til spisning med alm. ske. Lav dybde sikrer små mundfulde. Langt håndtag gør det muligt at hjælpe barnet med at styre skeen. Sæt med tre stk.

Føj til huskeliste
Beckman ske

Beckman ske

Flad og smal ske, perfekt til en lille eller sart mund. Udvikler løbernes funktion og fremmer læbelukke. Fast nok til at have mad på, og alligevel blød nok til at bøje lidt. Let og fleksibel. Fremstillet i latexfrit materiale. Pakke med 2 stk.

Føj til huskeliste