Krus, glas og kopper fra Birdhouse

Beholdere til at drikke af. Tilpasningsgreb, se 24 18 06.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
    
 info
Kan også være konisk udformet indre, som gør det muligt at drikke uden at lægge nakken langt tilbage.
    
    
ml
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
11 produktserier.
Let krus med to hanke

Let krus med to hanke

Krus med to hanke, hvilket giver godt/stabilt greb, også for personer med tremor. Udført i yderst let materiale gør kruset velegnet til børn samt voksne med nedsat kraft/usikkert greb.
Låg kan tilkøbes. Materiale: Polypropylen. Højde: 100 mm. Vægt: 90 g.

Føj til huskeliste
Krus med blomster

Krus med blomster

Krus med mønster i skridsikkert gummi. Kan hjælpe personer med nedsat følelse i fingre/håndflader til at fastholde grebet om kruset. Måleenheder indeni kruset gør det nemt at observere mængden af væske. Materiale: Polypropylen/termoplastisk materiale.

Føj til huskeliste
Krus med mål

Krus med mål

Krus med måleenheder i skridsikkert gummi. Hjælper personer med nedsat følelse i fingre/håndflader med at fastholde grebet om kruset. Måleenheder indeni gør det nemt at observere mængden af væske. Materiale: Polypropylen/termoplastisk gummi. Højde: 100 mm

Føj til huskeliste
Krus med hank

Krus med hank

Krus i moderne design og levende farver. Stort håndtag gør det let at holde kruset. Fremstillet af polypropylen - gør kruset robust og let på samme tid. Muligt at købe låg, der passer til. Materiale: Polypropylen. Højde: 99 mm. Diameter: 79 mm. Vægt: 80 g

Føj til huskeliste
Termokrus

Termokrus

Holder varme drikke varme, og kolde drikke kolde. Ru overflade og stort håndtag sikrer godt greb om kruset. God kant gør det nemt at drikke. To tofarvede udgaver - klare, stærke farver med tydelig hvid kant øverst el. sarte, transp. farver. Højde: 115 mm

Føj til huskeliste
Krus (kan stables)

Krus (kan stables)

Krus med ergonomisk stort og åbent håndtag. Sikrer et godt greb om koppen. Pladsbesparende - velegnet til at stable. Lav egenvægt øger muligheden for at drikke selvstændigt. Fås i farverne blå, grøn, gul, hvid, rød og sort. Materiale: Melamin. Højde: 90 mm. Diameter: 87 mm. Volumen:300 ml

Føj til huskeliste
Træningskrus

Træningskrus

Godt bud på det allerførste krus, og godt alternativ til en tudekop, fordi der øves læbelukke og tungen holdes inde i munden.
Gør det lettere at justere mængden af væske ved at dreje på låget. Lågets design giver stabilitet, så barnet ikke sutter for meget væske ind ad gangen.

Føj til huskeliste
Sugerørskrus

Sugerørskrus

Sæt med to krus med låg. Stort og lille krus med låg til sugerør.
Det lille krus kan bruges til de korte sugerør, og det store krus til de lange sugerør.
Krusene er gode at holde på for både små og store.

Føj til huskeliste
Krus med forsænket låg

Krus med forsænket låg

Krus med forsænket låg hjælper tungen til at trække sig tilbage fremmer læbelukke.

To låg medfølger kan bruges til at drikke af kop eller sugerør.

Føj til huskeliste
CamoCup

CamoCup

Specielt udviklet kop til babyer/børn/voksne m/sansemotoriske vanskeligheder som prob. m. at suge, drikke og synke (fx synkevanskeligheder pga. hjerneskade). Gennemtænkt form som 2 hænder, der holdes sammen. Tud med drikkerille giver målrettet væskestrøm.

Føj til huskeliste