Madningsudstyr fra Gloria Mundi Care ApS

Elektriske eller manuelle apparater som gør det muligt for en person at spise ved at bringe maden fra tallerkenen til munden.

Filtrér på detaljer

kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
2 produktserier.
Spiseassistance iEAT - Mekanisk Spisestøtte

Spiseassistance iEAT - Mekanisk Spisestøtte

iEAT understøtter, koordinerer og dæmper spasmer og tremor under spisningen. Start og stop for skeens bane samt dæmpningen kan let indstilles, så måltidet bliver så naturligt som mulig og uden hjælp fra andre. Kan justeres i forhold til brug med højre/venstre hånd. Monteres på bordet, kan let skilles ad og medbringes på café mv. Tilbud til 31/12-18

Føj til huskeliste
Spiserobot iEAT - Elektrisk Spiseassistance

Spiserobot iEAT - Elektrisk Spiseassistance

Spiserobotten iEAT er udviklet til personer med tremor/spasmer eller med begrænset/ingen funktionalitet i arm, hånd og fingre. iEAT har 2 indstillinger: Fuld- eller semiautomatisk styring. Finjustering sker m. overskuelig app til smartphone/tablet. Let at medbringe på café m.v. Nem rengøring. Den kører på genopladeligt batteri.

Føj til huskeliste