Støvsugere fra Toprent A/S

Herunder hører fx robotstøvsugere.

Filtrér på detaljer

kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
2 produktserier.
iRobot Roomba 681

iRobot Roomba 681

Roomba 681 støvsugerrobotten er designet med tanke på komfort og rengør planmæssigt eller med et tryk på CLEAN-knappen og vender automatisk tilbage sin Home Base for at genoplade mellem rengøringsjobs. Roomba 681 bruger et rengøringssystem i tre trin til nemt at opsamle støv, skidt og snavs, sensorer registrerer mere snavsede områder.

Føj til huskeliste

Toprent A/S
Niels Bohrs Vej 34
8660 Skanderborg

iRobot Roomba 772e

iRobot Roomba 772e

Roomba 772e har en patenteret 3-trins rengøringsproces med modsatroterende børster og effektiv støvsugning, som fjerner snavs, støv og hår fra dine gulve med dobbelte HEPA-filtre, og efterlader dit hjem fri for partikler og allergener. Den bruger optiske og akustiske sensorer til at fokusere på områder med højere koncentration af snavs.

Føj til huskeliste

Toprent A/S
Niels Bohrs Vej 34
8660 Skanderborg