Støvsugere fra Interfinans Consult ApS

Herunder hører fx robotstøvsugere.

Filtrér på detaljer

kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
2 produktserier.
Vorwerk Kobold VR200

Vorwerk Kobold VR200

Selvkørende robotstøvsuger, med kraftig sugestyrke. Nem at betjene og vedligeholde. Arbejder i lige strukturerede baner, hvilket giver større arealsdækning, da den kan vende tilbage til ladestation for at lade op under støvsugningen, og efter endt opladning vende tilbage til det sted hvor den afbrød støvsugningen. Fjernbetjening, litium batteri.

Føj til huskeliste

Interfinans Consult ApS
Øster Kringelvej 32
8250 Egå

Vorwerk Kobold VK200/8

Vorwerk Kobold VK200/8

Unikt støvsugersystem med mange muligheder. Modul til støvsugning af alle gulvtyper hvor mundstykke automatisk tilpassers til underlaget. Modul til støvsugning og gulvvask i en og samme arbejdsgang. Der er også moduler til rensning af tæpper, madrasser og andre møbler. Der medfølger også slange samt modul for støvsugning til møbler.

Føj til huskeliste

Interfinans Consult ApS
Øster Kringelvej 32
8250 Egå