Aktivitets- og arbejdsstole med bremse og med elektrisk højderegulering fra Cobi Rehab

Stole med indstillelig rygstøtte, indstilleligt sæde og elektrisk højderegulering. Med centralbremse eller hjul som kan bremses. Typisk fire ben med hjul.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
 info
Sæde og ryglæn kan indstilles vha. kroppens bevægelser
    
    
    
    
kg
 info
Den lodrette afstand mellem gulv og sædets overflade målt ved sædets midtpunkt. Målet tages med sædet så vidt muligt i vandret stilling og med sædet i laveste position.
cm (± 3 cm)
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
1 produktserie.
Bariatrisk Arbejdsstol - brugervægt op til 270 kg

Bariatrisk Arbejdsstol - brugervægt op til 270 kg

Stabil og komfortabel bariatrisk arbejdsstol med dobbelte elmotorer til højdejustering og stærk krydsramme af stål.
Transfer sker nemt, da armlænene kan slås ned. Armlæn er højdeindstillelige. Ryg kan indstilles i dybde og vinkel. Godt polstret sæde, letrullende og holdbare hjul med SKF lejre. Håndbetjent bremsefunktion eller eldreven bremse.

Føj til huskeliste