Udelte sengeheste fra TurnAid ApS

Sengeheste i et stykke som monteres på siden af en seng for at forbygge, at brugeren falder ud af sengen.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
 info
Angiver hvorvidt sengehesten er monteret i begge endegavle
    
 info
Angiver hvorvidt sammenklapningen sker ved en lodret nedadgående bevægelse, som sænker overkanten af sengehesten
    
 info
Angiver hvorvidt sammenklapningen sker ved en bevægelse som både sænker overkanten af sengehesten, men også forskyder overkanten af sengehesten i forhold til sengens længderetning
    
 info
Angiver hvorvidt sammenklapningen sker ved en bevægelse, hvor sengehesten roterer 180 grader omkring sit nedre befæstningspunkt
    
    
    
    
 info
Målt fra liggefladen (uden madras) til overkanten af sengehesten
cm
cm
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
Din søgning gav intet resultat.

Bemærk: Der findes muligvis udgåede produkter i denne produktgruppe. Ønskes udgående produkter inkluderet i dine søgeresultater, så klik på Inkludér udgåede produkter.