Medicinæsker med påmindelse fra Tunstall A/s

Medicinæsker med visuel, taktil eller auditiv påmindelse. Doseringsæsker, se 04 19 04 - 01.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
(± 2 )
(± 1 )
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
2 produktserier.
Medicin dispensor karrussel

Medicin dispensor karrussel

Pivotell medicin karrusselen kan bruges til automatisk at give adgang til medicin, enten 4 gange om dagen i 1 uge eller 1 gang dagligt i en 28 dages periode. Der gives hørbare og visuelle alarmer til brugeren, hver gang medicinen skal tages samt sent en alarm via nødkaldet til plejer/vagtcentral, som sikrer, at medicinen bliver taget rettidigt.

Føj til huskeliste

Tunstall A/s
Niels Bohrs Vej 42, Stilling
8660 Skanderborg

Medicin dispenser

Medicin dispenser

Pivotell Medicin dispenseren kan bruges til automatisk at give adgang til medicin, enten 4 gange om dagen i 1 uge eller 1 gang dagligt i en 28 dages periode, der gives hørbare og visuelle alarmer til brugeren, hver gang medicinen skal tages. Batteridrevet. Sender automatisk batterifejl. Sender alarm, hvis medicin ikke indtaget.

Føj til huskeliste

Tunstall A/s
Niels Bohrs Vej 42, Stilling
8660 Skanderborg