Trackballs, rullemus og touchpads fra TestLab-System A/S

Mus hvor markøren styres ved at bevæge en kugle med fingrene eller ved hjælp af fingerbevægelser på en plade eller ved tryk på knapper.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
    
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
3 produktserier.

BarMouse

BarMouse sætter nye standarder inden for ergonomiske mus. Helt ny og let styring af markøren. BarMouse forebygger museskader, så vink farvel til stiv nakke, ømme led og hovedpine. Fås med ekstra håndleds og underarmsstøtte, derved opnås komfort og ergonomi. Klikfunktioner svarende til en 9 knapsmus. Ingen installation af drivere.

Føj til huskeliste

PrimaMouse

BarMouse sætter nye standarder inden for ergonomiske mus. Let styring af markøren. BarMouse forebygger museskader, så vink farvel til stiv nakke, ømme led og hovedpine. Fås med ekstra håndleds og underarmsstøtte, derved opnås komfort og ergonomi. Klikfunktioner svarende til en 9 knapsmus. Ingen installation af drivere.

Føj til huskeliste

MouseTrapper

Pegeredskab i form af en rullepind, som er monteret i en håndledsstøtte. Ved at rulle med pinden og flytte den mod højre og venstre med tommelfingrene bevæges musemarkøren. Musetastfunktionerne udføres med to små museplader. MouseTrapper kan styres uden at flytte hænderne fra tastaturet. Fås med og uden ekstra armstøtte. Sort eller grå. Inkl. mus.

Føj til huskeliste