Messenyt 2021

Produktnyheder på messen Health & Rehab Scandinavia, 16-18. november 2021. Udstillerne har valgt hvilke produktnyheder, der er inkluderet i Messenyt.

Vælg en produktgruppe for at filtrere oversigten.


Nulstil

Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
MOWOOT Tarmstimulerende Bælte Mod Forstoppelse

MOWOOT Tarmstimulerende Bælte Mod Forstoppelse

Bæltet giver vha. 4 luftfyldte kamre et ydre tryk på tyktarmen (colon). Trykpåvirkningen følger tyktarmens forløb mod endetarm (rectum). MOWOOT-bæltet støtter og stimulerer tarmens naturlige funktion og forebygger og afhjælper forstoppelse uden brug af medicin el. lign. Bæltet fås i 4 str. og bruges dagligt i 10-20 min på samme tidspunkt hver dag.

Føj til huskeliste
Interaktiv Kat - Socialterapeutisk Robotkat

Interaktiv Kat - Socialterapeutisk Robotkat

Robotkatten fra Joy for All er en såkaldt socialterapeutisk kat. Den kan med sin bløde pels, miave- og spinde-lyde og ved at lægge sig på ryggen nå ind til mange demente og vække deres interesse. Også andre med kognitive udfordringer kan få glæde af den. Kan give en person ro, mindre ængstelse, øge verbal kommunikation og mindske stress.

Føj til huskeliste
Interaktiv Hund - Socialterapeutisk Hund

Interaktiv Hund - Socialterapeutisk Hund

Den lille hundehvalp er en sød og indtagende socialterapeutisk robothund. Dens bløde pels, små bjæf, hovedet på skrå og logrende hale kan nå ind til mange demente (eller personer med udviklingsforstyrrelser) og vække deres interesse, når den aes. Den kan reducere angst, aflede angstprovokerende situationer og derved mindske stress hos en person.

Føj til huskeliste