Produktserier - lasal

I følgende produktserier indgår lasal i produktserie navn eller beskrivelse:
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



LASAL Badeblomst

LASAL Badeblomst

Badeblomsten har samme funktion som en badering. Brugeren kan flyde afslappet i blomsten, eller være aktiv i ryg- såvel som maveliggende position. Blomstens blade og faconen gør det nemt for bruger at få armene tættere ind til kroppen. Afhængig af spasticitet og bevægemønster kan blomsten anvendes alene eller kombineret med andre LASAL Flydepuder.

Føj til huskeliste
LASAL Flydekraver

LASAL Flydekraver

Flydekraven anvendes i vandet til at støtte hoved- og nakkeregion. Vha. lukning med gribe bånd kan kraven lukkes tæt omkring halsen. Velegnet til brugeren der kan svømme selv, men har behov for den ekstra tryghed. Kan med fordel kombineres med andre LASAL Flydepuder til brugeren, der har behov for ekstra støtte.

Føj til huskeliste
LASAL Halsflydekraver

LASAL Halsflydekraver

Beregnet til rygliggende eller opretstående træning i vandet. Ved hjælp af et bælte monteret rundt om brugerens ryg, kan kroppen hjælpes op i vandret position. Anvendes kraven uden bælte, opnås størst mulig bevægelsesfrihed i vandet i lodret position. Kraven har stor flydeeffekt og sikrer støtte til hovedet i alle retninger.

Føj til huskeliste
Lejringspuder til Reden

Lejringspuder til Reden

Lejringspuderne er fremstillet specielt til brug i Reden, men kan naturligvis også bruges i andre situationer. Foruden denne serie kan der med fordel suppleres med LASAL lejringspuder.

Føj til huskeliste
LASAL U-formede lejringspuder

LASAL U-formede lejringspuder

Positioneringspuder der med fordel kan anvendes som støtte og stabilisering af hoved og nakkeregion. Kan også anvendes til andre formål afhængig af om bruger er barn eller voksen. Puderne er formbare og lette at justere, så de smyger sig ind mod kroppen og giver optimal støtte i såvel liggende som siddende stilling. Vaskbart betræk kan bestilles.

Føj til huskeliste
LASAL Flydestabilisator

LASAL Flydestabilisator

Brugeren placeres mellem puderne i enten siddende, stående eller liggende stilling. Med stabilisatoren kan man bevæge sig aktivt rundt i vandet i ryg, eller maveliggende stilling, eller anvende puden som stabilisator i flydende position. Anvendelig i forbindelse med balancetræning. Kan kombineres med andre LASAL Flydepuder.

Føj til huskeliste
LASAL Sækkestole

LASAL Sækkestole

Sækkestolen findes i 3 størrelser, og kan bruges både siddende og liggende. Placeret i sækkestolen vil man hurtigt få fornemmelsen af dens fasthed samtidig med, at den er blød og formbar. Brugeren kan godt røre noget på sig, uden at sækkestolen ændre nævneværdig form. Denne effekt skyldes fyldet og er ikke at sammenligne med andre sækkestole.

Føj til huskeliste
LASAL Favner

LASAL Favner

Favneren er ideel til brugeren, der har behov for ekstra støtte til overkroppen siddende i kørestolen eller lænestolen. Puden placeres således at den favner personen fra nakke omkring skuldre, arme og lukkes foran hænderne. Støtter personer der har tendens til at hænge til den ene side, eller hvor armene gerne falder ud til siden.

Føj til huskeliste
LASAL Nakkekraver

LASAL Nakkekraver

Positioneringspuder der med fordel kan anvendes som støtte og stabilisering af hoved og nakkeregion. Kan dog også anvendes til andre formål afhængig af om bruger er barn eller voksen. Puderne er formbare og lette at justere, så de smyger sig ind mod kroppen og giver optimal støtte. Serien findes i 2 modeller. Vaskbart betræk kan bestilles.

Føj til huskeliste
LASAL T-puder

LASAL T-puder

Serien findes i 7 størrelser. De kan bl.a. anvendes som abduktionsklods, som støtte og aflastning mellem fod og fodstøtte på kørestolen, ved arm og albue, og ved at forhindre mekanisk gnidning mellem knæene. Som støtte af UE i forbindelse med stramme haser eller windsweaping. Vaskbart betræk kan bestilles.

Føj til huskeliste