Produktserier - lasal

I følgende produktserier indgår lasal i produktserie navn eller beskrivelse:
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.LASAL Støttepude, buttet

LASAL Støttepude, buttet

Støttepude med let kileformet facon er anvendelig til mange stillinger. Evt. som støtte for arm /skulder enten i passiv stilling eller i aktiv situation. Kan også anvendes som abduktionspude til siddende eller liggende stilling.

Føj til huskeliste
LASAL Halvmånepuder

LASAL Halvmånepuder

Halvmånepuden er en universal støttepude. Kan med fordel anvendes både som støtte for under- og overarm i siddende såvel liggende stilling. I side- eller rygleje giver den store halvmåne støtte til arme og hænder samt aflastning mod brystkassen. Halvmånepuderne kan også anvendes som støtte for hoved, nakke og skulderregion. Findes i 3 modeller.

Føj til huskeliste
LASAL Trekantpuder

LASAL Trekantpuder

Trekantpuderne kan anvendes til både liggende og siddende stilling som støtte eller omkransning af brugeren. Puderne findes i 4 størrelser og uanset om det er barn eller voksen er anvendelsesmulighederne mange. Puderne er forholdsvis faste i faconen.

Føj til huskeliste
LASAL Bananpuder

LASAL Bananpuder

Formbar universalpude til støtte, omkransning og komfort. Bruges til alle former for positionering siddende som liggende. Puden er fyldt med brandhæmmede EPS perler. Inderbetrækket er af PU belagt polyester, der er åndbart og vandafvisende. Den bananformede pude fås i 3 størrelser. Til puderne kan der bestilles vaskbart bomuldsbetræk.

Føj til huskeliste
LASAL Siddepuder

LASAL Siddepuder

Siddepuden har en let kileformet facon og er en forholdsvis fast pude. Kan anvendes aktivt i træningssituationer til leg eller terapiforløb, eller hvor der blot er behov for en stor støttepude.

Føj til huskeliste
LASAL Firkantpuder

LASAL Firkantpuder

Rektangulære positioneringspuder. Anvendes som støtte og udfyldning, der hvor der er behov. Puden er formbar og kan pakkes tæt til kroppen. Fås i 6 størrelser.

Føj til huskeliste