Produktserier - lasal

I følgende produktserier indgår lasal i produktserie navn eller beskrivelse:
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.LASAL Nakkekraver

LASAL Nakkekraver

Positioneringspuder der med fordel kan anvendes som støtte og stabilisering af hoved og nakkeregion. Kan dog også anvendes til andre formål afhængig af om bruger er barn eller voksen. Puderne er formbare og lette at justere, så de smyger sig ind mod kroppen og giver optimal støtte. Serien findes i 2 modeller. Vaskbart betræk kan bestilles.

Føj til huskeliste
LASAL T-puder

LASAL T-puder

Serien findes i 7 størrelser. De kan bl.a. anvendes som abduktionsklods, som støtte og aflastning mellem fod og fodstøtte på kørestolen, ved arm og albue, og ved at forhindre mekanisk gnidning mellem knæene. Som støtte af UE i forbindelse med stramme haser eller windsweaping. Vaskbart betræk kan bestilles.

Føj til huskeliste
LASAL Siddepuder

LASAL Siddepuder

Siddepuden har en let kileformet facon og er en forholdsvis fast pude. Kan anvendes aktivt i træningssituationer til leg eller terapiforløb, eller hvor der blot er behov for en stor støttepude.

Føj til huskeliste
LASAL Støttepude, buttet

LASAL Støttepude, buttet

Støttepude med let kileformet facon er anvendelig til mange stillinger. Evt. som støtte for arm /skulder enten i passiv stilling eller i aktiv situation. Kan også anvendes som abduktionspude til siddende eller liggende stilling.

Føj til huskeliste
LASAL Halvmånepuder

LASAL Halvmånepuder

Halvmånepuden er en universal støttepude. Kan med fordel anvendes både som støtte for under- og overarm i siddende såvel liggende stilling. I side- eller rygleje giver den store halvmåne støtte til arme og hænder samt aflastning mod brystkassen. Halvmånepuderne kan også anvendes som støtte for hoved, nakke og skulderregion. Findes i 3 modeller.

Føj til huskeliste
LASAL Trekantpuder

LASAL Trekantpuder

Trekantpuderne kan anvendes til både liggende og siddende stilling som støtte eller omkransning af brugeren. Puderne findes i 4 størrelser og uanset om det er barn eller voksen er anvendelsesmulighederne mange. Puderne er forholdsvis faste i faconen.

Føj til huskeliste