HMI-nr. - 100689

HMI-nr. 100689 findes i følgende produktserier.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Mobilex Impala rollator

Mobilex Impala rollator

Rollator med lav vægt og mange gode funktioner:
Vejer kun 7,5 kg, sammenklappelig, ryglæn/rygstøtte og stokkeholder medfølger. Komfortabelt sæde, gode hjul på 19 cm. (diameter) og behagelige skubbehåndtag. Nem regulering af skubbehåndtagenes højde.
Indkøbskurv under sædet.

Føj til huskeliste
Impala rollator fra MobilexPrisvenlig

Impala rollator fra MobilexPrisvenlig

Impala er en god og prisvenlig rollator
Stabil, funktionel og foldbar
Letvægtsrollator i aluminium, vejer 7,4 kg.
Til brug ind og ude.
Farve: Blå
Leveres med:
-Et behageligt og blødt sæde
-Stokkeholder
-Polstret rygstøtte
-Praktisk taske til opbevaring

Føj til huskeliste
Impala rollatorer

Impala rollatorer

Blå letvægtsrollator med hjul på 19 cm. God bremse, der også kan låses. Sikret mod uønsket sammenklapning. Velpolstret sæde. Kurv og rygstøtte er inklusiv i prisen.

Føj til huskeliste
Impala rollator

Impala rollator

Impala er en relativt billig rollator, men den tilbyder samtidig det meste man kan forvente af en rollator. Den leveres med 2 håndbremser, aftagelig taske, stokkeholder samt rygbælte og polstret sæde. Håndtagene er anatomisk udformet, og kan indstilles i højden. Rollatoren kan klappes sammen, så den fylder mindre under transport eller opbevaring.

Føj til huskeliste
Impala rollator

Impala rollator

Blå letvægtsrollator med hjul på 190 mm. God bremse, der også kan låses. Sikret mod uønsket sammenklapning. Velpolstret sæde. Kurv og rygstøtte er inklusiv i prisen.

Føj til huskeliste

Mobilex A/S
Grønlandsvej 5
8660 Skanderborg