HMI-nr. - 100692

HMI-nr. 100692 findes i følgende produktserier.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Tiger- rollator med underarmsstøtte

Tiger- rollator med underarmsstøtte

Rollator med underarmsstøtte som er baseret på Leopard rollatorn. Anbefales kun til indendørs brug. Lavet i aluminium og ned at klappe sammen. De to armstøtter kan indstilles i højden fra 95 til 120 cm. Rollatoren leveres fuldt samlet.

Føj til huskeliste
Tiger rollator med underarmsstøtter

Tiger rollator med underarmsstøtter

Tiger artritis rollatoren er specielt designet til indendørs brug. Den har en letvægts aluminiums ramme, samt store letløbende hjul der gør den let at manøvrere. Rollatoren har bløde, komfortable armlæn der kan højdeindstilles. For enden af håndtagene sidder der bremsehåndtag, som kan indstilles i dybde, vinkel og højde.

Føj til huskeliste
Tiger rollator Artritis

Tiger rollator Artritis

Sammenklappelig Tiger Artritis rollator, som er egnet til indendørs brug. Rollatoren er udstyret med bløde komfortable armlæn, som kan indstilles i højden. For enden af håndtagene er der justerbare bremsehåndtag der kan indstilles i højden, vinklen og dybden. Den har en letvægts aluminiumsramme, som kan foldes sammen så den er nem at transportere.

Føj til huskeliste
Careline Artritis Rollator

Careline Artritis Rollator

Careline Artritis Rollatoren er med komfortable og bløde armlæn og hvilesæde. Den har justerbart bremsehåndtag, som både kan justeres i dybde, højde og i vinkel.

Føj til huskeliste

Faaborg Rehab Technic ApS
Smedemestervej 9
5600 Faaborg

Artritis rollator Tiger

Artritis rollator Tiger

Mobilex Artritis rollatoren Tiger er baseret på den elegante Leopard rollator, og med tilsvarende egenskaber og funktioner. Hertil kommer, bløde og komfortable armlæn med justerbar bremse håndtag i dybde, vinkel og højde. Den har en letvægts aluminiumsramme, som let kan foldes sammen for opbevaring og transport.

Føj til huskeliste

Mobilex A/S
Grønlandsvej 5
8660 Skanderborg