HMI-nr. - 102366

HMI-nr. 102366 findes i følgende produktserier.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Visolux Digital HD

Visolux Digital HD

Elektronisk lup i luksusklassen fra Eschenbach, med refleksfri 7-skærm og HD-kamera. Ud over fastfrysning af billeder, indbygget lys og særlige kontrasttilstande, byder denne model også på ledelinjer, nemmere læsning af linjer der fylder for meget til at være på skærmen, samt overførsel til computer, TV-apparat eller det indbyggede SD-kort.

Føj til huskeliste
visolux DIGITAL XL FHD

visolux DIGITAL XL FHD

Visolux DIGITAL nu også i 12-tommer.
Kan bruges som skærmlæser.
30 cm skærm

Føj til huskeliste
Visolux Digital HD

Visolux Digital HD

Elektronisk lup fra Eschenbach, med refleksfri 7-skærm og HD-kamera. Ud over fastfrysning af billeder, indbygget lys og særlige kontrasttilstande, byder denne model også på ledelinjer, nemmere læsning af linjer der fylder for meget til at være på skærmen, samt overførsel til computer, TV-apparat eller det indbyggede SD-kort.

Føj til huskeliste

HJÆLPEMIDLER FOR HANDICAPPEDE (HFH)
Grøndalsvej 8, Ulbjerg
8832 Skals