HMI-nr. - 135043

HMI-nr. 135043 findes i følgende produktserier.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Wini - Ergonomisk grebsforstørrer

Wini - Ergonomisk grebsforstørrer

Grebsforstørrer til mennesker med nedsat håndfunktion. Nem at anvende og kan bruges til hverdagens gøremål og hobbyer, hvor et ordentligt greb ofte kan give udfordringer. V.h.a. en elektronisk drevet lukkefunktion kan grebet tilpasses helt ned til fx en hæklenål. Sælges som samlet sæt med 2 greb, 2 cover og 1 opladerstation (ekskl. USB-C kabel).

Føj til huskeliste
Wini Grebsforstørrer

Wini Grebsforstørrer

Wini er et grebsforstørrende hjælpemiddel, der fungerer elektronisk. Tryk på en knap og grebet tilpasser sig. Egnet til personer med nedsat kraft og/eller bevægelighed i hænderne. Wini giver mulighed for at opnå et bedre greb om mange forskellige hverdagsredskaber, f.eks. spisebestik, tandbørste, skriveredskaber, husholdningsredskaber m.m.

Føj til huskeliste

K.C. Pedersen
Helgeshøj Alle 10 st. th
2630 Tåstrup