HMI-nr. - 19443

HMI-nr. 19443 findes i følgende produktserier.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Good grips - Knappekrog - mellem stort hul

Good grips - Knappekrog - mellem stort hul

Knappekrogen anvendes af personer der har svært ved at knappe bukser, skjorte eller lignende. Længde: 17 cm. Tykkelse: 3,5 cm. Mål på knappehoved: 1,5cm.

Føj til huskeliste
Good Grips Knappelukker

Good Grips Knappelukker

Knappelukkeren er en hjælp til personer, som på grund af nedsat funktion i arme eller hænder har svært ved at få knappen i knappehullet. Kan betjenes med en hånd. Længde 17 cm, vægt 55 g. Materiale: Greb af termoplastisk gummi (skridsikker). Krog af rustfri stål. Tåler maskinopvask.

Føj til huskeliste

Etac A/S
Parallelvej 3
8751 Gedved

Good Grip Knaphulslukker

Good Grip Knaphulslukker

Good Grip Knaphulslukker er en robust knaphulslukker med ekstra tykt håndgreb og skridsikker belægning, som klarer lukning af alle typer knapper - Selv de mindste.

Føj til huskeliste
Good Grip knappekrog

Good Grip knappekrog

Knappekrogen er en hjælp til personer, som har svært ved at få knappen igennem knappehullet. Den kan betjenes med en hånd. Længde: 17 cm. Vægt: 55 g. Materiale: Greb af termoplastisk gummi (skridsikker). Krog er rustfri stål og tåler maskinopvask.

Føj til huskeliste

Good Grips Knaplukker

Med et lille øje på 10 mm. Længde 17 cm, vægt 55 g. Greb af termoplastisk gummi (skridsikker). Tåler maskinopvask.

Føj til huskeliste