HMI-nr. - 40322

HMI-nr. 40322 findes i følgende produktserier.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Strømpeaftager

Strømpeaftager

Anvendes ved aftagning af kompressionsstrømper.

Føj til huskeliste
Medi Butler Off Strømpeaftager

Medi Butler Off Strømpeaftager

Bruges til at skubbe strømper og støttestrømper af benet og foden. Griber nemt fat i kanten af strømpen hvorefter det er let at glide strømpen helt af foden.
Kan også bruges som skohorn

Føj til huskeliste
Medi Butler OFF - Strømpeaftager

Medi Butler OFF - Strømpeaftager

Anvendes til aftagning af støtte og kompressionsstrømper med åben og lukket tå, samt knælange - og lange strømper, som når op til lysken. Kan også anvendes til almindelige strømper. Man kan tage dem af med bare én arm. Man lader aftageren glide ned i kompressionsstrømpen og skubbe den af ned over hælen.

Føj til huskeliste
Strømpeaftager, Butler Off

Strømpeaftager, Butler Off

Butler Off er yderst nem at anvende. God hvis du lider af ryg- eller hofteproblemer. Strømpen glider nemt og bekvemt af lige meget hvor hurtigt, du gør det. Kan anvendes af både højre- og venstrehåndede. Kan også bruges som skohorn.

Føj til huskeliste

Seniorshop ApS
Søborg Hovedgade 44
2860 Søborg

Strømpeaftager, Butler

Strømpeaftager, Butler

Strømpeaftagere gør det nemt at tage stømper af - det gælder både almindelige stømper og kompressionsstrømper. Brugeren undgår at bøje meget i ryggen, samtidig med at kraftanstrengelsen begrænses. Den kan bruges med både højre og venstre hånd - i et tempo, du selv bestemmer. Produktet er nemt at rengøre. Kan også anvendes som skohorn.

Føj til huskeliste

Etac A/S
Parallelvej 3
8751 Gedved

Butler Off Strømpeaftager

Butler Off Strømpeaftager

Strømpeaftager og plastskohorn i et. Skaft i aluminium. Hjælp til at tage kompressionsstrømper af, sikrer en enkel aftagning uden problematiske bøjninger. - Kræver mindre styrke og færre fingerkræfter. Er ryg-, hud-, og strømpevenlig. Med afrundede kanter og anatomisk hornform. Let at transportere. Anatomisk formet håndtag giver et godt håndgreb.

Føj til huskeliste