HMI-nr. - 82089

HMI-nr. 82089 findes i følgende produktserier.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Optimal 5zon Plus skummadras

Optimal 5zon Plus skummadras

Optimal 5zon Plus fra Care of Sweden anvendes både forebyggende og som hjælpemiddel ved behandling af tryksår hos bariatriske bruger på op til 300 kg.

Madrassen placeres direkte på sengebunden. Optimal 5zon Plus har rigtig gode trykfordelende egenskaber og er udstyret med den DuoCore siddefunktion, som minimerer shear.

Føj til huskeliste
KR Optimal 5-zone plus madras, 120 cm (bariatriseng)

KR Optimal 5-zone plus madras, 120 cm (bariatriseng)

Madras til KR HEAVY BED 400. Trykaflastende til brugere op til 300 kg. Madrassens øverste skumlag er opskåret i forskellige størrelser ventilerende tern, der tilsammen danner 5 komfortzoner. Hver zone sikrer en optimal og kropsspecifik trykfordeling. Madrassen er forebyggende og behandlende til sårstadie 2.

Føj til huskeliste
Optimal 5-zone Plus

Optimal 5-zone Plus

Optimal 5 zone Plus er speciallavet til tunge brugere, op til 300 kg.
Madrassen er lavet i koldskum hvor det øverst lag skum er opskåret i forskellige kube størrelser, og har en vægtfylde på 65 kg/m. Det nederste lag skum har en vægtfylde på 50 kg/m
Madrassen er forebyggende og behandlende til og med stadie 2.

Føj til huskeliste

Zibo Care A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens