Hjælpemidler til kognitiv behandling

Hjælpemidler til kognitiv terapi, inklusiv dukke-terapi og terapi. Herunder hører robotter til terapi. Hjælpemidler som understøtter hukommelsen, se 22 27 16.

Filtrér på detaljer

    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Budii

Budii

Budii er en lille, væghængt enhed, der aktiverer borgeren i eget hjem med interaktive projektioner på eksisterende bord eller gulv. Budii tilbyder et bredt spektrum af stimulationsmuligheder inden for kognitiv træning, motorisk træning, rehabilitering og sociale aktiviteter. Anbefales til mennesker med demens.

Føj til huskeliste
Mitii

Mitii

Mitii er et træningskoncept, der oprindeligt er udviklet til mennesker med Cerebral Parese. Det har vist sig også at have effekt på andre diagnoser.
Alle der ønsker at forbedre samspillet mellem hjerne og krop, kan have gavn med at træne med Mitii.

Føj til huskeliste

Mitii Development A/S
Agern Allé 3
2970 Hørsholm

The CRDL

The CRDL

Et interaktivt musikinstrument, som aktiveres ved at to eller flere mennesker danner en kreds med Crdl, og derved skabes forskellige lyde. Oplevelsen kan give et sanseligt nærvær, oplevelsen af en meningsfuld relation til andre og øget trivsel.

Føj til huskeliste

AB Handic Help
Maglebjergvej 8, Lundtofte
2800 Kongens Lyngby

Omi Vista Mobii

Omi Vista Mobii

Interaktivt bord og gulv i samme enhed med hydraulik. Projektorer interaktive, bevægelsesstyrede aktiviteter på eksisterende gulv- og bordoverflader. Til kognitiv stimulation af mennesker med demens, generel kognitiv stimulation, motorisk træning, rehabilitering og socialt samvær

Føj til huskeliste
Joyvest Interaktiv Musikvest

Joyvest Interaktiv Musikvest

Joyvest Musikvest er designet til via en brugers yndlingsmusik at skabe aktivitet og glæde og forbedre livskvaliteten ved kognitive funktionsnedsættelser, fx. demens. Musikken genkalder stemninger og minder. 2 stk. sensor-klemmer fæstnes i ærmer og holder musikken i gang, så længe armene bevæges. Nem at bruge, genoplade og vaske v/60 gr. Celsius

Føj til huskeliste
Cosmo Excel

Cosmo Excel

Cosmo Excel er en evidensbaseret interaktiv terapi og lærings-teknologi. Det indeholder et sæt af 6 dynamiske og visuelle kontakter som kaldes Cosmoer, disse bliver parret med en iPad som via en app giver muligheden for at spille 18 motiverende og intuitive aktiviteter, designet af terapeuter, lærere og audiologopæder.

Føj til huskeliste
RehaCom - Computerbaseret kognitiv behandling

RehaCom - Computerbaseret kognitiv behandling

RehaCom er højt specialiseret software, der hjælper terapeuten med at tilpasse et træningsprogram til patienter med kognitive funktionsnedsættelser for at genvinde tabte færdigheder. Træningsmodulerne understøtter behandlings- og genoptræningstilbud til mange forskellige neurologiske, neurodegenerative og neuropsykiatriske lidelser incl. Demens.

Føj til huskeliste
Demenstaske - dame

Demenstaske - dame

Demens tasken til dame er et redskab der kan bruges til aktivering af sind, sprog og hukommelse til personer med demenssygdomme. Tasken giver samtidig mulighed for sansestimulation, kommunikation og erindring af livshistorie.I tasken medfølger der remedier og erindringstema til brug af ovenstående.

Føj til huskeliste
Magisk Maling

Magisk Maling

Mal med vand og motiver dukker op.
Nem, kreativ og hyggelig aktivitet at samles omkring og tale om. Får selvtilliden og glæden frem.
Mal med vand og billeder dukker op på magisk vis. Lad arkene tørre og genbrug dem igen og igen.
Sættet indeholder fem forskellige lærreder med motiver.

Føj til huskeliste
Demenstasken - herre

Demenstasken - herre

Demens tasken til herre er et redskab der kan bruges til aktivering af sind, sprog og hukommelse til personer med demenssygdomme. Tasken giver samtidig mulighed for sansestimulation, kommunikation og erindring af livshistorie.I tasken medfølger der remedier og erindringstema til brug af ovenstående.

Føj til huskeliste