Andre redskaber til sensorisk stimulation

Herunder massageredskaber, duftstimulerende apparater, sansegynger mm.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Original dansk sansegynge

Original dansk sansegynge

En indendørs sansegynge vokser med barnet, du kan starte med at hænge gyngen 20 cm over gulvhøjde, så de mindste selv kan kravle ind og ud, og hæve gyngen, når de lidt større børn gerne vil gynge højt. Den originale sansegynge kan bære 100 kg eller fem børn.

Føj til huskeliste
Original dansk sansegynge

Original dansk sansegynge

Sansegyngen er perfekt til de mindste børn og bruges både i privat og offentligt på institutioner, børnehaver og legepladser. Den originale Sansegynge i dansk design. Certificeret i henhold til EN 1176-1 og DS/EN 1176-2. Diameter 97 cm, belastning maks. 500 kg. Gyngen kan hænge ude hele året.

Føj til huskeliste
Traumschwinger

Traumschwinger

En sansestimulerende hængekøje/stol, som er let at håndtere og meget fleksibel.
Konstruktionen og den tætte vævning giver en afslappende fornemmelse af tryghed og sikkerhed, og den særlige elasticitet af bomuldstrådene giver god ergonomisk støtte og fordeler trykket på hele kroppen.

Føj til huskeliste

ZiboCare A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens