Strømpeaftagere

Hjælpemidler til aftagning af strømper.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
    
 info
Inkluderer også strømpepåtagere til både åben og lukket tå.
    
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.DressBuddy - AF - Strømpeaftager med hjul

DressBuddy - AF - Strømpeaftager med hjul

Denne anvendes af borgere til aftagning af støtte - og kompressionsstrømper. Kan anvendes af borgeren, som har ingen eller få ressourcer i benet. Også til borgeren, som ikke kan bøje benet . Anvendes uden brug af andre hjælpemidler til at trække kompressionsstrømpen af. Den findes i 4 størrelser afhængig af personens højde og omkreds på læg.

Føj til huskeliste
Ort.O.Mate - Elektrisk - AF - til kompressionsstrømper

Ort.O.Mate - Elektrisk - AF - til kompressionsstrømper

Ort.O.Mate - Elektrisk aftager kan anvendes, når borgeren ikke kan anvende de øvrige hjælpemidler, der findes. Apparatet er let at montere, og giver borgere nye muligheder for at forblive selvhjulpne i aftagningen. Der kan også leveres en TESTER - som hjælperen kan medbringe ud til borgeren for at se om denne kan anvende en Ort.O.Mate.

Føj til huskeliste
DressBuddy - Standardsæt - AF - til støtte- og kompressionsstrømper

DressBuddy - Standardsæt - AF - til støtte- og kompressionsstrømper

Denne model anvendes alene til AFTAGNING af støtte- eller kompressionsstrømper. Anvendes både til strømpe med åben/lukket tå. Kan leveres: som standardsæt med DressBuddy AF og friktionsplade, eller som enkelt enhed med DressBuddy AF. Findes i 4 forskellige størrelser afhængig af personens højde og omkreds på læg. Kan håndvaskes ved max 30 grader.

Føj til huskeliste
medi Butler OFF strømpeaftager

medi Butler OFF strømpeaftager

medi Butler OFF anvendes til aftagning af kompressionsstrømper med åben eller lukket tå.

Føj til huskeliste

medi Danmark ApS
Vejlegårdsvej 59
2665 Vallensbæk Strand