Karkludsvridere

Udstyr som bruges til at presse væske ud af en klud.

Filtrér på detaljer

    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Karkludpresser

Karkludpresser

Hjælper til at kunne vride en karklud, hvis borger har svage hænder. Karkludpresseren er let at anvende for personer med få ressourcer i hænderne. Den er lavet i plast med non-slipbelægning på toppen af stemplet.
Tåler opvaskemaskine.

Føj til huskeliste
Karkludpresser

Karkludpresser

Smart karkludspresser, som er særligt velegnet til enhåndede og folk med få kræfter i hænder og fingre. Stil presseren i vasken og kom karkluden ned i røret. Pres staven ned i røret og tryk et par gange på den nubrede top. Vend herefter presseren og tag kluden ud af fra bunden. Du undgår det usunde vrid af hænderne. Tåler maskinopvask 65 gr.C

Føj til huskeliste

Seniorshop ApS
Søborg Hovedgade 44
2860 Søborg

Karkludspresser Easy Squeezy

Karkludspresser Easy Squeezy

Karkludspresser til folk med få krafter i hænderne eller til enhåndede. Kluden kommes aflangt ned i røret hvorefter staven presses ned. Anvendes direkte i vasken. Kluden tages ud ved at vende presseren.

Føj til huskeliste

Butik KIK
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Karkludsvrider

Karkludsvrider

Kan bruges af enhåndede og af folk med få kræfter. Bruges direkte i vasken, kluden kommes aflang i røret, hvorefter staven presses ned i røret, ved at trykke på den nubrede del af staven.Man kan øge trykket ved hjælp af sin kropsvægt. Tryk nogle gange. Presseren vendes og kluden tages ud af bunden. Presseren kan rengøres i opvaskemask 65 gr.

Føj til huskeliste

Bjørn Nielsen Rehab & Hospitalsartikler A/S
Sønderbyen 7
9510 Arden

Karkludspresse Easy Squeezey

Karkludspresse Easy Squeezey

Har man svage hænder, ømme led eller har gigt, kan det at vride en karklud og lign. være en vanskelig opgave. Easy Squeezey gør denne opgave let og overkommelig. Kan anvendes direkte i håndvasken, og tåler maskinvask. Fylder lidt og er meget holdbar.

Føj til huskeliste

OneMed A/S
P.O. Pedersens Vej 16
8200 Aarhus N

Karkludpresser

Karkludpresser

Karkludspressen placeres direkte i vasken, kluden rulles sammen og placeres i røret, hvorefter staven trykkes ned i røret. Tåler opvaskemaskine.

Føj til huskeliste

Karkludspresser

Hjælpemiddel til vridning af tynde karklude eller vaskeklude. Anbefales til personer med nedsat kraft i hænder og af eenhåndede. Vrideren står stabilt i vasken. Overfladen på trykkedelen er skridsikker, pressedelen kan evt. fyldes med vand for at øge tyngden. Alle dele kan gå i opvaskemaskinen ved 65.

Føj til huskeliste