Videoklip

På denne side finder du produktserier, som demonstreres med et videoklip. Klik på produktserie navnet og afspil det tilhørende videoklip ved at klikke på linket Vis videoklip.




Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
675 produktserier.
Anatomic Motion seat - Advanced

Anatomic Motion seat - Advanced

Anatomic Motion Seat giver fuld bevægelsesfrihed, både omkring ryg-, hofte og knæled.
Det dynamisk siddesystem er specielt udviklet til børn og voksne med spasticitet. Anatomic Motion Seat muliggør ekstension af kroppen.
Udgaven Advanced er med delt siddesystem for en mere avanceret siddestilling

Føj til huskeliste
R82 Swan Curo bade- og toiletstol

R82 Swan Curo bade- og toiletstol

Skallen på Swan Curo bade- og toiletstol omslutter bruger, og sammen med PU polstringen er siddekomforten høj. Polstringen er let at montere og yderligere montage af tilbehør så som hovedstøtte, veste og seler sikrer optimal støtte for bruger. Badestolen er højdejusterbar og er inklusiv tilt.

Føj til huskeliste
FYS-Ham

FYS-Ham

Det 3-delte fysiologiske behandlingsleje fra Rehab Care er lavet til at kunne holde til intensivt brug hver dag. Kromrammen beskytter hynden mod påkørsel. Det er nemt at rengøre betrækket af kunstlæder, som tåler rengøring med sprit og klor. Den gode skumkvalitet i hynderne sikrer god komfort.

Føj til huskeliste
2-delt ECCO/EKG undersøgelsesleje

2-delt ECCO/EKG undersøgelsesleje

Dette undersøgelsesleje er lavet med tilpasset løftesystem samt en mindre rygdel i liggefladen for at få gode arbejdsforhold ved måling af EKG. Lejet kan køres langt ned, så adgangen fra en kørestol bliver lettere.

Føj til huskeliste
KnowMe

KnowMe

KnowMe er baseret på de udtryk, personen allerede bruger. Personen skal ikke lære at anvende hjælpemidlet. Brugeren kommunikerer på den måde, der er naturlig for dem, mens omgivelserne lærer at forstå brugerens udtryk.
Ved at arbejde med personens udtryk i KnowMe bliver du mere opmærksom. Og den respons personen møder, bliver ens og forudsigeligt.

Føj til huskeliste
Magnificent Pro

Magnificent Pro

Her er afløseren for den gamle MAGnificent luplampe, som kan bruges både som bord- og gulvlampe: Den har en 13cm stor linse som giver 1,75 forstørrelse med en lysstyrke på op til 600 lumens, selv om elforbruget er på 7W.

Føj til huskeliste
VELA Tango 700E Udstigningshjælp

VELA Tango 700E Udstigningshjælp

VELA Tango 700E med Udstigningshjælp er en komplet nyfortolkning af VELAs velkendte arbejdsstol. Brugeren får mulighed for ekstra god siddekomfort og udstigningshjælp. Stolen er modulopbygget, så den er til genbrug, ombygning og service. VELA Tango 700E med Udstigningshjælp har elhejs, el-bremse, el-kip og el-ryg.

Føj til huskeliste

VELA (Vermund Larsen A/S)
Gøteborgvej 8-12
9200 Aalborg SV

ROVO Solo stool

ROVO Solo stool

En god ergonomisk kontorstol uden ryglæn med Ergo balance som sikrer fuld bevægelighed. Sæde diameter er 380 cm, som giver et stort sæde. Stående arbejde, siddende arbejde og bevægelse blender sammen i denne stool. Træn din ryg, skulder og nakke med denne stool.

Føj til huskeliste
Alerto håndfrit nødkald

Alerto håndfrit nødkald

Alerto er et håndfrit nødkald til ældre og plejesektoren, der monitorer bevægelse i hjemmet og selv slår alarm, hvis der ikke er tegn på bevægelse. Inkl. i abonnementsprisen på 350 kr./måned, er tilslutning til vagtcentral med mulighed for visitering af kald til hjemmeplejen.

Føj til huskeliste

Alerto Care Technologies
Korsgade 19
5700 Svendborg

Nuance Hearing

Nuance Hearing

Ved digitalt at sammenkoble 8 MEMS-mikrofoner kan Nuance Hearing via beamformning opnå et DI (Directivity Index) på 14 dB. Derved kan lyd, typisk tale, fra een retning fremhæves og støj fra de øvrige retninger dæmpes.
I en skoleklasse bliver elever, fx med ADHD eller autisme, dermed mindre forstyrret. De kan fokusere og koncentrere sig bedre.

Føj til huskeliste