Videoklip

På denne side finder du produktserier, som demonstreres med et videoklip. Klik på produktserie navnet og afspil det tilhørende videoklip ved at klikke på linket Vis videoklip.




Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
675 produktserier.
M1

M1

M1 er en driftssikker, centrerdrevet elektrisk kørestol med mulighed for elektrisk tilt, ryglæn og benstøtte. Den leveres med Acta Back fast ryg, Acta Relief stropryg eller Agility ryg. Den lave sædehøjde, de kraftige opklappelige og låsbare armlæn og det smarte svingbare joystick gør forflytninger og aktiviteter i dagligdagen mere sikre og enkle.

Føj til huskeliste
Fjernbetjent videotelefon - løfter selv røret

Fjernbetjent videotelefon - løfter selv røret

Kommunernes foretrukne valg for demente og kognitivt svage borgere og kan som eneste løsning fjernbetjenes. Markedets mest simple betjening. Skærmbesøg og Videoopkald - løfter selv røret. Digital Kalender, deling af Fotos, Beskeder, Nattelys, Viser ur, dato, tid på dagen og dagens gøremål. Alle pårørende har gratis adgang. Plug&Play med SIMKort.

Føj til huskeliste
Etac My-Loo fastmonteret toiletforhøjer med armlæn

Etac My-Loo fastmonteret toiletforhøjer med armlæn

My-Loo er et fastmonteret toiletsæde, som også er velegnet til væghængte toiletter. Det er udviklet med fokus på sikkerhed og støtte og har et patenteret armlæn som giver brugeren en god oplevelse. Ved montering uden gennemgående bolte skal monteringssættet med støtteben tilkøbes. Montering af støtteben øger max. brugervægt til 200 kg.

Føj til huskeliste
CareBidets - Jasmin Care II

CareBidets - Jasmin Care II

Jasmin Care II er et moderne bidetsæde med indbygget vaske/tørrefunktion, som kan monteres direkte på et alm. gulvstående eller væghængt toilet fx Ifø, Laufen, Gustavsberg. Jasmin Care II er enkelt at betjene og kan levere ubegrænset mængde tempereret vand under vaskeprocessen. Kan kombineres med stort tilbehørsprogram. Godkendt EN1717 kat. 5.

Føj til huskeliste

Bano Life ApS
Karetmagervej 19B
7000 Fredericia

VELA Tango 310E

VELA Tango 310E

Arbejdsstol med centralbremse med brugervægt op til 300 kg. Centralbremsen kan leveres enten højre- eller venstrebetjent. Elektrisk højdeindstilling. Stolen kan laves efter mål, såvel sæde som ryg. Siddehøjde: 42-57 cm. Hjælpemidler der letter hverdagens gøremål.

Føj til huskeliste

VELA (Vermund Larsen A/S)
Gøteborgvej 8-12
9200 Aalborg SV

Sommer skulderslag

Sommer skulderslag

Skulderslaget kan åbnes hele vejen ned på forsiden, så det nemt kan tages på uden at skulle ned over hovedet. I forhold til hvor isolerende og varmende skulderslaget er svarer det til en almindelig forårs/efterårs jakke. Aftagelig hætte.

Føj til huskeliste
Alseat

Alseat

Alseat anvendes ved forflytning/rehabilitering af personer fra siddende på sengekant til liggende og fra liggende til siddende.
Alseat understøtter det naturlige bevægemønster og har en bred målgruppe (gående, rollatorbruger, kørestolsbruger).
Alseat er let at anvende, føles tryg for brugeren og sikrer at medarbejdere arbejder oprejst.

Føj til huskeliste
Neat NOVO Tryghedstelefon IP/4G Volte

Neat NOVO Tryghedstelefon IP/4G Volte

NOVO serien af nødkald er seneste udvikling indenfor digitale nødkaldsapparater.
Altid forbundet og overvåget via NEATs web portal.
Bedste batteri back-up tid i markedet.
Stærk lyd og klar to-vejs kommunikation.
Digitale protokoller, fx NEIP og SCAIP sikrer ekstrem sikker dataoverføring. Sender på 869,2 MHz-stor sikkerhed.

Føj til huskeliste
Easy kørepose (ekstra nem at få på)

Easy kørepose (ekstra nem at få på)

- lavet af vandavisende mikrofiber
- extra god isolering, testet ned til -20 grader
- kan tages på imens brugeren sidder i kørestolen
- lomme på forsiden
- findes i 3 forskellige størrelser

Føj til huskeliste
R82 Wombat Solo aktivitetsstol

R82 Wombat Solo aktivitetsstol

Wombat Solo er en smart og enkel aktivitetsstol til børn i alle aldre. Det er en stol for livet, der justeres efterhånden, som barnet vokser. Stolen passer til de fleste skoleborde og optager ikke ekstra plads i klasseværelset. Tværtimod passer det moderne design, diskrete stel og farver ind i både skole og hjem.

Føj til huskeliste