Videoklip

På denne side finder du produktserier, som demonstreres med et videoklip. Klik på produktserie navnet og afspil det tilhørende videoklip ved at klikke på linket Vis videoklip.




Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
675 produktserier.
Hvile og transportleje på søjle, doobelt bund

Hvile og transportleje på søjle, doobelt bund

Hvile og transportleje på søjle har God ergonomi, brugervenlig og let kørebart leje. Ud fra mange års erfaring, har vi konstrueret et universalt leje til både patienter og brugere med focus på tilgængelighed og stabilitet. lavet med indklapbare sengeheste. Lejet kan køres langt ned for lettere adgang fra en kørestol. Aftagelige gavle.

Føj til huskeliste
Gynækologisk leje

Gynækologisk leje

Kompakt og stabilt gynækologisk leje med benholdere, kræver ikke meget plads. Let at tilgå for patient og bruger, hjulrammen er lavet åben fortil således der ikke er en ramme i vejen. Sæde og ryg har trinløs justering, og sammen med kvalitets skum i hynderne kan god komfort opnås.

Føj til huskeliste
Drejeskive til bil eller kørestol, ø45 cm

Drejeskive til bil eller kørestol, ø45 cm

Puden er opdelt i to lag, som glider friktionsfrit mod hinanden. Med puden bliver det lettere at dreje rundt uden at skulle vride ryggen. En drejepude er f.eks. Ideel til at komme ud fra bilen med.
Puden måler 45 cm. i diameter.

Føj til huskeliste
Luminos

Luminos

Kraftig arbejdslampe med LED-lys i en kølig, dagslys-lignende farvetemperatur, som forøger kontrasten og begrænser træthed i øjnene. Det store lampehoved fordeler lysafgivelsen over et stort område, hvilket reducerer blænding. Anbefales til brugere som generes af blænding, men alligevel har brug for kraftigt arbejdslys.

Føj til huskeliste
Static Air Heel Zone

Static Air Heel Zone

Dyna-Form Static Air Heel Zone er en selvjusterende tryksårsforebyggende madras med en konstruktion, der kombinerer fordelene ved effektiv luftforskydningsteknologi med det bedste fra moderne skumteknologi. En ny luft intelligent hælzone og en specielt konstrueret U-Core giver effektiv aflastning af de særligt sårbare hælområder.

Føj til huskeliste
Star Stabil Air trykfordelende luftpude, 7,5 & 10 cm

Star Stabil Air trykfordelende luftpude, 7,5 & 10 cm

Stabil Air er en flercellet luftpude med ét kammer, med anatomisk formet skumrør inden i hver enkelt luftcelle. Skumrørene i Stabil Air puden har forskellig højde. Rørene på ydersiden er højere, mens rørene under brugerens bagdel, haleben og ben er lavere. Det skaber et anatomisk formet ekstra lag, der giver yderligere beskyttelse af huden.

Føj til huskeliste
Levabo heel up

Levabo heel up

Trykreducerende hælaflaster. Hygiejnisk og miljøvenligt oppusteligt en-patientprodukt. God komfort, blødt, hudvenligt, fugtabsorberende og varmetransporterende materiale. heel up er designet så den giver en komplet lindring af hælen.
Godkendt iht ISO 10993-10:2010

Føj til huskeliste

Levabo ApS
Sverigesvej 20a
8660 Skanderborg

Undersøgelsesleje på søjle

Undersøgelsesleje på søjle

2-delt undersøgelsesleje, lavet til at kunne holde. Der er kromramme der beskytter hynder mod påkørsel, skai i en kvalitet der holder til rengøring i sprit og klor. Den rigtige skum kvalitet i hynder for god komfort. Lejet kan køres langt ned for lettere adgang fra en kørestol. Stor rygvinkel justering for optimal sidde position.

Føj til huskeliste
Excellent Ramp-Kit System

Excellent Ramp-Kit System

Fleksible rampeløsninger, inden- som udendørs. Mulighed for hvile- og venderepos samt styrekanter. For-byggede af de velkendte Excellent rampe-system moduler. Enkel montage. Kan monteres af én person, på mindre end 17 minutter uanset størrelse. Lav vægt. Stor genbrugsværdi enten som hovedmoduler eller som enkeltdele.

Føj til huskeliste
OPUS 5 HOSPITAL - Hospitalsseng

OPUS 5 HOSPITAL - Hospitalsseng

Intelligent hospitalsseng for større selvhjulpenhed og bedre arbejdsmiljø. 4-delt ergonomisk liggeflade med knæknæk og lydsvag justering. 5-10 grader sidekip til begge sider for skånsom omlejring, forflytning og pleje. Udstigning og mobilisering i fodenden. Forprogrammerede sidde- og hvilepositioner. El. og mekanisk nødfir, trendelenburg m.m.

Føj til huskeliste