Videoklip

På denne side finder du produktserier, som demonstreres med et videoklip. Klik på produktserie navnet og afspil det tilhørende videoklip ved at klikke på linket Vis videoklip.




Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
674 produktserier.
Hvile- og transportleje

Hvile- og transportleje

Elektrisk højde indstilling af lejet. Elektrisk indstilling af ryg.
Pulverlakeret understel. Søjleløftsystem. Trendelenburg indstilling.
Sengeheste nedfældbar. Blå madras 80 mm. skumkvalitet HR-38.
Aftagelige gavle.

Føj til huskeliste
Raizer - Løftestol

Raizer - Løftestol

Raizer er en batteridrevet mobil løftestol, der hjælper en liggende person op til næsten stående stilling på få minutter. Raizer anvendes i hjemmeplejen og institutioner, på hospitaler, af redningstjenester og pårørende m.fl. Designet af Raizer gør, at den er nem at samle og betjene af kun én person og samtidig er Raizer let at rengøre.

Føj til huskeliste
FitLight Trainer

FitLight Trainer

FitLight er en audiovisuel træningsenhed, der er designet til at imødekomme en bred vifte af brugssituationer. Med fitLight kan der laves, træningsprogrammer der træner borgerens styrke, motorik, koordinering, reaktion og systemet er også kognitiv stimulerende. Derfor er systemet yderst anvendelig både til genoptræning og vedligeholdelsestræning.

Føj til huskeliste

Arcubal ApS
Klosterport 4E, 4.
8000 Aarhus C

DeoMed bambus - CE godkendt Diabetesstrømpe

DeoMed bambus - CE godkendt Diabetesstrømpe

Prisvindende strømpe med dokumenterede egenskaber.
- Ingen strammende elastik
- Sømløse
- Modvirker fodsvamp og fodsvedsproblemer
Vinder Diabetica EXPO 2018 for bedste diabetesstrømpe
Flere farver - hvid, navu, grå mv.
Fra str. 35 og op til str. 50
Vaskes ved kun 40 grader
Fremstillet i EU
Indhold: Bambus 72 Polyamid 25 og Elastan 3

Føj til huskeliste
MATRIX Small

MATRIX Small

MATRIX Small vasken har to integrerede håndgreb på fronten. De to håndgreb kan bruges som støtte, når man skal op at stå ved vasken eller dreje sig rundt i en kørestol. Vasken er lav i dybden og giver plads nok til, at en kørestolsbruger kan køre helt ind under vasken og komme til hanen uden besvær. Håndgrebene kan fungere som håndklædeholdere.

Føj til huskeliste
Immedia SatinSheet Pudebetræk med satin

Immedia SatinSheet Pudebetræk med satin

Pudebetrækket har satin materiale på undersiden. Ligger striberne på puden vandrette, kan hjælper nemt flytte brugers hoved fra side til side uden at skulle løfte det og puden kan ikke glide væk. Vendes puden 90 grader og placeres under skulder og hoved, kan den benyttes som hjælp til at flytte bruger opad i sengen.

Føj til huskeliste

Etac A/S
Parallelvej 3
8751 Gedved

Sengeløfter

Sengeløfter

Sengeløfter til løft af sengerammer i plejesituationer. Plejehjem, institutioner og eget hjem. Til brugerens egen seng eller leveres som hel plejeseng med sengeramme. Justerbar til alle bredder 80-100cm.
Stabilt sakseløft og låsbare hjul.

Føj til huskeliste
Glidelagen til VENDLET

Glidelagen til VENDLET

Glidelagen til
VENDLET V5S / V5S Speed Adjust / Bari
VENDLET V5S plus (udgået model)
VENDLET V5 / V5 plus (udgået model)
VENDLET V4 / V4 plus (udgået model)
VENDLET HC-2 (udgået model)
Glidelagnet skal monteres direkte på madrassen under VENDLET træklagnet.
Lagnet er lavet af nylon og kan vaskes ved 60 grader.

Føj til huskeliste
PARO Robotsæl

PARO Robotsæl

PARO bruges som socialpædagogisk redskab (AAA og AAT-metoderne) og kan med sin non-verbale kommunikation nå ind til mange typer brugere Ældre med fremskreden demens, fysisk og psykisk udviklingshæmmede, personer med hjerneskader og neurologiske sygdomme uden sprog mv. PARO ligner en rigtig sæl og reagerer på kærtegn, stemmer, lys mv. Vejer 2,6 kg.

Føj til huskeliste
Molift Mover 180 mobil personlift

Molift Mover 180 mobil personlift

Molift Mover 180 er en kompakt og let lift, som passer perfekt til private hjem såvel som i institutioner og på sygehuse. Liftens letvægtskonstruktion gør den meget let at manøvrere. Med et stort løfteområde fra 270 til 1630 mm. er det ikke kun muligt at løfte højt - den kan også løfte direkte fra gulv. Kan benyttes både med 2- og 4-punktsåg.

Føj til huskeliste

Etac A/S
Parallelvej 3
8751 Gedved