Videoklip

På denne side finder du produktserier, som demonstreres med et videoklip. Klik på produktserie navnet og afspil det tilhørende videoklip ved at klikke på linket Vis videoklip.




Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.
674 produktserier.
TurnTable

TurnTable

Drejeskiver, fåes i en hård og en blød udgave. Den hårde anvendes som drejeskive på gulv. De to bløde udgaver anvendes ved siddende forflytning ind og ud af seng eller bil og lægges på sædet, sengekanten eller bilsædet. Se det enkelte produkt. Max brugervægt: 135 kg.

Føj til huskeliste
EasyGlide

EasyGlide

Anvendes til forflytninger mellem kørestol og seng, toilet, bilsæde osv. Især god ved højdeforskelle eller til at mindske afstand. Tovejs non-slip på undersiden gør den ekstra sikker. Nem at fjerne efter forflytningen. Er bøjeligt og dermed nemt at placere foran kørestolens hjul. Max brugervægt 135 kg.

Føj til huskeliste
MoveMaster

MoveMaster

Er en åben glidepude med yderside af nylon samt 3 håndtag til at trække i. Anvendes til siddende forflytning, fx ved forflytning af en dobbeltamputeret person til kørestol eller bækkenstol. er blød og behagelig. Kan med fordel anvendes sammen med EasyGlide.

Føj til huskeliste
R82 Regnovertræk til Cricket

R82 Regnovertræk til Cricket

Regnovertræk til Cricket kan fås i 2 størrelser i klar plast. Kræver montage af kaleche.

Føj til huskeliste
Dropstativ Maxi

Dropstativ Maxi

Solidt og stabilt dropstativ, som kan bruges på hospitaler og i sundhedssektoren. Derudover er den udstyret med bremsefunktion på alle hjul. Rustfri konstruktion. 5 hjul med bremse. Justerbar top med 4 kroge.

Føj til huskeliste
Genoptrænings vippeleje

Genoptrænings vippeleje

Vippeleje med vippe- og glidefunktion til genoptræning, blodtryksundersøgelser og patienter med synkoper. Kan vippes 0-90 grader og højdejusteres ved 0 grader.

Føj til huskeliste

OneWaySlide130X45 med 6 håndtag

Polstret glidepude med integreret stop. Hjælper brugeren med at komme tilbage til korrekt siddestilling i f.eks. en kørestol - nemt og uden de store kraftanstrengelser.

Føj til huskeliste
ReTurn

ReTurn

ReTurn er en forflytningsplatform, der medvirker til trygge og bekvemme forflytninger. ReTurn er godkendt til forflytning over korte afstande, og anvendes ved forflytninger mellem f.eks. seng og kørestol, kørestol og hvilestol, kørestol og toilet. Man kan med fordel anvende ReTurn bælte på brugeren.

Føj til huskeliste
Armaturholder, sideværts regulerbar

Armaturholder, sideværts regulerbar

Armaturholder til montering på vandret vægskinne (medfølger ikke). Armaturholderen kan flyttes til den ønskede position ved enten at skubbe den på skinnen eller ved at af- og påmontere den med snaplåsen. Passer til standard brusearmaturer, men det anbefales at vælge et termostatreguleret varmeisoleret armatur, fx Pressalit Cares RT640.

Føj til huskeliste
AutoSlide

AutoSlide

Aflaster personer ved ind- og udstigning af bil. Man kan nemt dreje sig rundt og sætte sig til rette på bilsædet. På hver side sidder et håndtag, så man efter behov kan få hjælp ved forflytning. Er fastspændt omkring rygge på bilsædet. Også til fx plejepersonale, redningsfolk og taxachauffører som skal ind og ud af bilen mange gange om dagen.

Føj til huskeliste