Skumpuder, syntetisk (PUR)

Puder bestående af PUR skum (polyuretan skum), herunder viscoelastisk PUR skum.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
 info
Højelastisk polyurethan skum.
    
 info
Brandhæmmende højelastisk polyurethan skum.
    
 info
Temperaturfølsomt polyurethan skum.
    
    
    
cm (± 2 cm)
 info
Svarende til stolens sædedybde
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
g
kg
kr. 
Nulstil
Cubic Foam

Cubic Foam

Cubic Foam har en speciel struktur med mange små kvadratiske felter, der fordeler belastningen og dermed optimerer trykfordelingen. Det kubiske design forbedrer luftcirkulationen og mindsker shear. Leveres med inkontinensbetræk.

Føj til huskeliste
Standard Viscoflex B361CLX

Standard Viscoflex B361CLX

Viskoelastisk skumpude til brug i lænestole.

Føj til huskeliste
Bariatrisk kørestolspude

Bariatrisk kørestolspude

Bariatrisk kørestolspude med max vægtkapacitet på 250 kg. Puden består af et bærelag med polyether skum samt et 4 cm tykt lag af viscoelastisk skum. Puderne findes til kørestole fra str. 60 cm til 75 cm. Velegnet til Bariatriske mennesker med risiko for at udvikle tryksår.

Føj til huskeliste
Wing Contur

Wing Contur

Wing Contur er en anatomisk formstøbt skumpude med forhøjet lateral kant og forhøjning bagtil.
Denne anatomiske form forbedrer siddestillingen, stabilitet og komfort. Wing Contur sikrer en maksimal kontaktflade og dermed en optimal trykfordeling. HR-skummet forhindrer at brugeren glider frem.

Føj til huskeliste
Tempur Siddepude

Tempur Siddepude

Siddepude i Trykaflastende skum fra Tempur. Puden fordeler din vægt og giver en bedre komfort når du skal sidde længe. Passer til de fleste stole, herunder også kørestole. Aftageligt og vaskbart betræk.

Føj til huskeliste
Comfort Acta-Embrace

Comfort Acta-Embrace

Anatomisk formet skumbase med et lag af memory skum, dybe benkonturer og høj støtte i midten. Yder god siddekomfort, trykfordeling, stabilisering af bækkenet og styring af lårbenene. Leveres med letaftageligt betræk med skridsikker underside.
Kan leveres med ATI positioneringsindsats.
Findes i flere størrelser.

Føj til huskeliste
Ride Java

Ride Java

Princippet bag puden er bygget på onloading og offloading teknologi, hvor man fjerner alt tryk fra udsatte områder og øger trykket på områder som tåler tryk. Egenskaber: Lavt tryk i risikoområderne, høj grad af siddestabilitet, signifikant reduceret vævskomprimering under ischiale tuberosiotier. Forbedret mikroklima - køligere og tørrere

Føj til huskeliste
Ride Forward

Ride Forward

Princippet bag puden er bygget på onloading og offloading teknologi, hvor man fjerner alt tryk fra udsatte områder og øger trykket på områder som tåler tryk. Formen stabiliserer og fastgør bækkenet, hvilket forhindrer glidning. Formen og egenskaberne på puden giver stabilitet og postural kontrol, hvilket giver plads til bevægelse og aktivitet.

Føj til huskeliste
Netti Sit - Easy Care

Netti Sit - Easy Care

Gode trykfordelende og stabiliserende egenskaber. Tilpasset den enkelte bruger, ingen nødvendig tilpasning og justering. Skummets egenskaber er tilpasset pudens str og dermed brugers vægt. Lev. med Easy Care betræk som er et inkontinensbetræk. Betrækket kan ligeledes udskiftes til et ventilerende 3D betræk eller temperaturstabilisernede yderbetræk.

Føj til huskeliste
Netti Uno - Easy Care

Netti Uno - Easy Care

Tilpasset den enkelte bruger allerede ved levering. Ingen nødvendig tilpasning og justering. Skummets hårdhed er tilpasset pudens størrelse og dermed brugerens vægt. Netti Uno - Easy Care leveres med Easy Care betræk som er et inkontinensbetræk. Betrækket kan udskiftes til et ventilerende 3D betræk.

Føj til huskeliste