Hjælpemidler til personlig pleje

Hjælpemidler, som skal støtte den daglige pleje, herunder at vaske og tørre sig, pleje af kroppen og dele af kroppen, påklædning og beskyttelse af kroppen. Herunder hører fx hjælpemidler til af- og påklædning, beskyttelse af kroppen, personlig hygiejne, tracheostomi, stomi, inkontinenspleje og seksuel aktivitet. Hjælpemidler til at spise og drikke, se 15 09.
Beauty ryg badebørste med svamp

Beauty ryg badebørste med svamp

Til personer med nedsat bevægelighed og svage muskler. Produktets kombination af god funktion, ergonomiske egenskaber og design øger rækkevidden samtidig med, at belastningen af hænder, arme og skuldre minimeres.
Længde: 77 cm
Rengøring: Kan vaskes i hånden ved max 30 C og kan afsprites.

Føj til huskeliste
Inkontinens natbukser til børn - behandling

Inkontinens natbukser til børn - behandling

Shortsne bruges til at vænne barnet af med at tisse i sengen, da de kan kombineres med Pjama alarmen. Når sensorerne i shortsne bliver våde, aktiveres alarmen og forældre adviseres og kan så tage barnet på toilettet. Alarmen kan tilsluttes til en eller flere smartphones for et mere diskret signal eller vibration

Føj til huskeliste
Vaskbart underlag, med sidestykke og væsketæt bagside, 90x85 cm

Vaskbart underlag, med sidestykke og væsketæt bagside, 90x85 cm

Vaskbart underlag med sidestykke og væsketæt bagside, som beskytter mod gennemsivning ved inkontinens. Det vaskbare underlag kan vaskes ved 90, tåler også tørretumbler ved max 30. Ved vask undgå skyllemidler og andre tilsætningsstoffer som kan indeholde opløsningsstoffer. Underlaget måler 90 x 85 cm. Underlaget har en sugeevne på 2500 ml.

Føj til huskeliste
Underlag til sengen 90 X 90 cm

Underlag til sengen 90 X 90 cm

Flergangsunderlag til sengen, ved lækage af urin og afføring. Væskespærren gør at væsker ikke løber igennem underlaget selv om der ikke er plastik i underlaget. Flergangsunderlaget mål 90 x 90 cm. og vejer 450g. Det kan absorbere op til 1400 ml væske. Dette flergangsunderlag er PVC og latex fri. Kan vaskes ved 95 grader og kan også tørres tumbles.

Føj til huskeliste
Flergangsunderlag til sengen

Flergangsunderlag til sengen

Underlaget har 4 funktionelle lag, som er lamineret og sammensyet. Øverste lag er i 100 polyester, der transporterer væske hurtigt til det underliggende lag. Virker tørt på kort tid, og føles komfortabelt. Vaskes ved max 95 grader, tørres ved max 125 grader. Holder til mindst 100 vaske. Undgå skyllemidler, blegemidler, klorholdige vaskepulver.

Føj til huskeliste
Urinkolbe

Urinkolbe

Urinkolben anvendes til opbevaring af urin. Den grønne returventil i urinkolben forhindrer at urinen kan løbe ud. Den flade bund sikrer stabilitet. Urinkolben kan tømmes gennem den lille åbning i bunden eller ved at skrue tilbageløbsventilen af. Denne urinkolbe er i klar plast og kan koges op til 130 gr. C. Kan indeholde op til 1000 ml. CE-godkendt

Føj til huskeliste
Engangs urinkolbe

Engangs urinkolbe

Engangs urinkolben er en pose med en påsvejset tragt og håndtag, tragten passer til både mænd og kvinder. Urinkolben har en tilbageløbsventil, så urinen ikke løber ud af kolben igen. Engangs urinkolben fylder ikke meget, så den er nem at tage med på farten. Urinkolben kan anvendes både i siddende stilling, men også i stående. Indeholder 1500 ml.

Føj til huskeliste
Urinkolbe, Travel John

Urinkolbe, Travel John

Engangs urinkolben Travel John, har 2 funktioner, primært er det en engangs urinkolbe, som er velegnet til personer, som ikke har mulighed for at komme på et alm. Toilet. Travel John er også velegnet til opkast. Urinkolben omdanner op til 800 ml. væske til en gel. Travel John skal opvebares tørt og ved stuetemperatur, tåler ikke direkte sollys.

Føj til huskeliste
Urinkolbe til kvinder

Urinkolbe til kvinder

Urinkolbe til kvinder, lavet i polypropylen med hank, Urinkolben er delvis gennemsigtig. Urinkolben er anatomisk udformet, så den kan bruges specielt af kvinder. Kan koges og rengøres i en bækkenkoger ved max 120 grader, eller med en urinkolbebørste. Urinkolben er autoklaberbar. Den kan indeholde ca. 1000 ml.

Føj til huskeliste
Urinkolbe til mænd

Urinkolbe til mænd

Traditionel urinkolbe til mænd. Der er aflæsning på siden af urinkolben inkl. et låg. Urinkolben er lavet af hvid hård plast. Vaskes og koges i bækkenkoger. Urinkolben har en flad side, så den kan ligge ned. Dog kan den stilles på højkant, så det er muligt at aflæse volumen i flasken urinkolben via gradueringen på siden. Indeholder 1000 ml væske.

Føj til huskeliste