Hjælpemidler til personlig mobilitet og transport

Hjælpemidler, som skal støtte eller erstatte en persons evne til at færdes indendørs og udendørs eller at forflytte sig fra et sted til et andet.
Engangs multistøtte-sejl

Engangs multistøtte-sejl

Til situationer, hvor der er behov for at løfte eller støtte dele af kroppen. Kan anvendes ved positionering i sengen i forbindelse med pleje- eller terapi-opgaver eller f.eks. ved placering af røntgenplade. Støtter den løftede del af kroppen overkroppen, bækken, ben eller arme.

Føj til huskeliste

Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23 A
8200 Århus N

GTM Endeavour

GTM Endeavour

Endeavour er en fastsvejst letvægtskørestol til den aktive bruger, som bygges til brugerens mål. Den lette åbne ramme med fast eller sammenklappelig ryg og aftagelige hjul gør at stolen ikke fylder meget under transport og den er let at løfte ind i og ud af bilen. Stolen kan leveres med individuelt udstyr og tilbehør. Til 140kg som model Hammer.

Føj til huskeliste
Multi Sheet

Multi Sheet

Bomuldslagen med håndtag langs siden, som giver optimale muligheder.
Anvendes manuelt eller med lift.
Placeres ovenpå madrassen som lagen og med master care Glidestof (81194) under trykpunkterne eller et Quick ON Glidelagen (80337) giver Master Multi Sheet medarbejderen mulighed for let håndtering af brugeren til vending i seng.

Føj til huskeliste
SERVO

SERVO

Integreret køre- og bremsehjælp med hjælpemotor placeret i hjulene, som let kan betjenes af brugeren selv. Brugeren kan kombinerer brugen af hjælpemotoren og fysisk styrke med sine egne armkræfter.
Fås enten med Lithium/ion eller Bly/gel batteri.

Føj til huskeliste

KINCO CORP. ApS
Overgårdvej 4
7500 Holstebro

Træklagen m. quick tag til VENDLET Standard

Træklagen m. quick tag til VENDLET Standard

For at optimere hygiejnen og sikre en bedre infektionskontrol, har vi udviklet et træklagen til VENDLET Standard, som er med en hæftning, vi kalder Quick Tag. På den måde undgås Velcro på træklagnet og VENDLET Standard.

Føj til huskeliste
Panthera U3 Light

Panthera U3 Light

Panthera U3 Light er en kørestol designet til den erfarne aktive bruger, der har brug for høj manøvredygtighed og lav vægt. U3 Light er let-balanceret og letkørt. Den har fast bagaksel af kulfiber, Spox drivhjul, enhåndsbremse og sædetaske med magnethæfte.

Føj til huskeliste
Fønix Smart Power

Fønix Smart Power

Fønix Smart Power er til dig, som har brug for en robust let håndterbar sammenklappelig el-kørestol, du kan have med overalt, samtidig til en pris, der er til at betale. Den er kraftig og robust og kan håndtere en kører, op til 150 kg. De store hjul giver stor bevægelighed i al slags terræn. Aktionsradius op til 18 km, dog op til 28 ved større bat.

Føj til huskeliste
W5 C

W5 C

W5 C er en fuldt justerbar fastrammekørestol, udviklet til børn. Kørestolen er opbygget på rørramme af 7020 aluminium og har en stabil stelkonstruktion med boksramme samt gode køreegenskaber og mange konfigurations- og indstillingsmuligheder.

Føj til huskeliste
Avantgarde

Avantgarde

Avantgarde er en robust og fuldt justerbar krydsrammekørestol til børn med gode køreegenskaber. Avantgarde har opklappelige fodplade/fodplader, armlæn, skubbehåndtag og stropryg.

Føj til huskeliste
Kropsstøtte til Sharky Pro siddesystem

Kropsstøtte til Sharky Pro siddesystem

Kropsstøtterne er en del, som påsættes ryggen på siddesystemet Sharky Pro. De er enkle at tilpasse til ønskede position, mens bruger sidder i systemet. Fås i to forskellige størrelser, faste eller vipbare. Sharky Pro er siddesystemet for unge og voksne med komplekse siddestillingsmæssige udfordringer og med krav om avancerede tilpasningsmuligheder.

Føj til huskeliste