Hjælpemidler til personlig mobilitet og transport

Hjælpemidler, som skal støtte eller erstatte en persons evne til at færdes indendørs og udendørs eller at forflytte sig fra et sted til et andet.
Pengy klapvogn

Pengy klapvogn

Pengy klapvogn, er et Fjedrende klapvognsstel
Pengyvognen har en indbygget affjedring, som gør at den ruller
jævnt, selv på ujævne overflader.
Aftagelig og vendbar sædeenhed.
Pengy klapvogn er crashtestet og udstyret med terrænhjul.
Pengyvognen kan med et snuptag klappes sammen og låses i denne position.

Føj til huskeliste
Tarta Rygsystem original

Tarta Rygsystem original

Tarta er et justerbart rygsystem for brugeren med ekstra behov for rygstøtte.Tarta er bygget op med et skellet, som reproducerer rygsøjlens form og egenskaber og tilbyder det bedste inden for den ergonomiske verden. Tarta rygsystem fås i flere forskellige størrelser og monteres på alle former for kørestole.

Føj til huskeliste

ReadySlide

Rørformet glidestykke uden polstring med meget lav friktion på indersiden og en overflade belagt med polyurethan, der virker stabiliserende under brug. Findes i str. S, M og L. Velegnet til alle typer af forflytninger, hvor man ønsker at nedsætte friktionen under trykpunkter. ReadySlide er let at placere og fjerne, den fjernes efter brug.

Føj til huskeliste
Acheeva

Acheeva

Acheeva muliggør at skolebørn med komplekse og varige
rehabiliteringsbehov nemt kan deltage i klassens aktiviteter.
Acheevaen muliggør at elever kan ligge lige og arbejde i en velstøttet og balanceret stilling.
Arbejdshøjde og vinkler er enkle at tilpasse, så børn kan få øjenkontakt og kommunikere. En god arbejdshøjde er åbenlyst et plus.

Føj til huskeliste
ThoraxSling med armholder og siddestøtte

ThoraxSling med armholder og siddestøtte

Thoraxsejlet med armholder og siddestøtte er beregnet til brug sammen med Minilift 125 og Minilift 200. På indersiden er sejlet forsynet med non-slip materiale for at undgå at det glider. Sejlet er i begge sider forsynet med holder til hhv. højre og venstre arm. Findes i 2 modeller: en med og en uden siddestøtte.

Føj til huskeliste
Toiletsejl

Toiletsejl

Toiletsejl med lav ryg, delte benstropper og stor udskæring. Støtter ryggens mellemste og nederste del samt hofterne. Centreringsbånd placeringen på brugeren. Findes i flere modeller: lave modeller: med og uden bælte, samt en høj model med bælte.

Føj til huskeliste
ShellHBSling

ShellHBSling

ShellHBSling er et helsejl med hovedstøtte, der støtter lår, overkrop og hoved samt omslutter brugeren. Sejlet er skålformet og giver brugeren en følelse af tryghed. Har delte benstropper. ShellHBSling giver en oprejst siddestilling og støtte for hovedet. Fremstillet i polyester, som er slidstærk med en lav friktion.

Føj til huskeliste
HygieneHBSling

HygieneHBSling

HygieneHBSling er et højt toiletsejl, der støtter hofter, overkrop og hoved. Delte benstropper og stor udskæring der muliggør af og påklædning ved toiletbesøg. Fremstillet i polyester, som er slidstærk med en lav friktion.

Føj til huskeliste
AmpHBSling

AmpHBSling

AmpSling støtter lår og overkrop, mens AmpHBSling også er forsynet med hovedstøtte. AmpSling og AmpHBSling er specielt udformet til brugere med høje benamputationer. Delte benstøtter. Benstøtterne placeres foldet sammen under brugeren og trækkes gennem de røde styrestropper. Fremstillet i polyester, som er slidstærk med en lav friktion.

Føj til huskeliste
SafeHandlingSheet

SafeHandlingSheet

SafeHandlingSheet anvendes for at positionere og vende en bruger i sengen uden at belaste brugeren. F.eks. kan man let flytte brugeren højere op i sengen, hvis han/hun er gledet ned. SafeHandlingSheet fås som et flergangssejl og i et stærkt engangsmateriale, som kasseres efter brug i stedet for at blive vasket.

Føj til huskeliste