Hjælpemidler til personlig mobilitet og transport

Hjælpemidler, som skal støtte eller erstatte en persons evne til at færdes indendørs og udendørs eller at forflytte sig fra et sted til et andet.
HeliQ

HeliQ

HeliQ er en fast-monteret traditionel loftlift motor, den er monteret med en kvik vogn så den kan op-og nedtages uden brug af værktøj.
Den fås i 3 forskellige vægt klasser 150kg,220kg & 300kg.
Oplades gennem håndkontrol eller gennem skinnesystem.
Fås med både 2 og 4 punkt løfteåg.

Føj til huskeliste
El-Scooter

El-Scooter

El-scooter til diverse formål. Hastighed 6 - 15 km/t. Der er stor forskel på de forskellige e-scootere og det er derfor altafgørende at brugerens behov afdækkes for derigennem at få tilvalgt den rigtige e-scooter så optimal brug og komfort opnås.

Føj til huskeliste
Rollz Motion kombineret rollator og kørestol

Rollz Motion kombineret rollator og kørestol

Rollz Motion rollator og kørestol i en samlet løsning. Med et enkelt snuptag laver du rollatoren om til en stabil og komfortabel kørestol, som nemt monteres med de medfølgende fodstøtter. Kan anvendes både inden- og udendørs, den kører let over kantsten med sine store skumfyldte gummihjul. Findes i i 3 farver.
Se og prøv den i vores showroom.

Føj til huskeliste

Senior24.dk
Herthavej 13 B
2920 Charlottenlund

Netti 4U CED(S) Dynamic

Netti 4U CED(S) Dynamic

Netti Dynamic System er et specielt udviklet hjælpemiddel for patienter der lider af dystoni med abnorme strækbevægelser. De stærke spasmer og sammentrækninger har stor indflydelse på patientens muskler og led og ligeledes på kørestolens holdbarhed.
Netti 4U CED Dynamic er en bevægelig kørestol som følger patientens bevægelser i over- og underkrop

Føj til huskeliste
JH270

JH270

JH270 er en traditionel fast monteret lift motor, den er monteret ned kvik vogn så den kan op-og nedtages uden brug af værktøj.
Der kan vælges mellem 3 forskellige opladnings systemer, ladning gennem håndkontrol,ladning gennem skinneport eller ladning gennem skinnesystem. har meget lille indbygning højde hvilket sikre max løftehøjde.

Føj til huskeliste
CareLine Twist

CareLine Twist

CareLine Twist er let manøvredygtig til anvendelse indendørs for korte forflytning mellem seng og kørestol, kørestol og toilet, kørestol og lænestol. Twist kan leveres med central bremse på hjul, bremse på 2 hjul eller uden bremse. Twist samles af to hoveddele og kan nemt skilles ad, for nem transport og opbevaring

Føj til huskeliste
E-Drive Plus - black edition

E-Drive Plus - black edition

E-Drive gør din manuelle kørestol elektrisk med motor i nav og et Joystick til at styre med. Smalleste og stærkeste på markedet, med mulighed for frikobling. E-Drive passer til alle kørestole både til børn og voksne. Kan programmeres præcist til behov f.eks. blødt stop, fartbegrænsning, langsomt drej osv.
Fås med 3 forskellige hjælpestyringer

Føj til huskeliste

Decon mobility ApS
Gavnøvej 13
8930 Randers NØ

VELA Buddy Roamer str. 0-4

VELA Buddy Roamer str. 0-4

VELA Buddy Roamer er et posterior ganghjælpemiddel, der giver delvis vægtbærende postural støtte med mobilitet.
Det ergonomiske udformede stel understøtter barnets kropsvægt, samtidig med at barnet kan gå frit omkring uden hjælp.
Med justerbar bækken-, hofte- og bryststøtte.

Føj til huskeliste

VELA (Vermund Larsen A/S)
Gøteborgvej 8-12
9200 Aalborg SV

EasyGO M3Bjr

EasyGO M3Bjr

El-scooter - Lille kompakt 3 hjulet el scooter. Drejbart sæde, armlæn, horn, multijusterbart styr, for- og baglygte, skridsikker måtte samt varekurv. Med sine 3 hjul og lille venderadius er den ideel til kørsel i nærområdet samt i butikker og indkøbscentre. Det lækre justerbare komfortsæde og gode armlæn er med til at gøre turen behagelig.

Føj til huskeliste
Lets Go Out Udendørs Rollator fra Trust Care

Lets Go Out Udendørs Rollator fra Trust Care

Rollatoren kan let sammenfoldes, hvorved bredden reduceres til 18 cm. Lets Go Out leveres i farven sort/sølv med sort sæde i kunstlæder eller beige/sølv. De store forhjul gør det nemt at svinge og kommer over forhindringer. Afskærmede baghjul. Der er indbygget affjedring for blødere gang. Indkøbstaske fås (tilbehør).

Føj til huskeliste