Hjælpemidler til personlig mobilitet og transport

Hjælpemidler, som skal støtte eller erstatte en persons evne til at færdes indendørs og udendørs eller at forflytte sig fra et sted til et andet.
Liftkar PTR

Liftkar PTR

Liftkar PTR er en trappemaskine med larvefødder, der hjælper dig med at transportere kørestolsbrugere sikkert op og ned ad trapper.
Er nem at bruge, har 3 hastigheder, akustisk og visuel hældningsadvarsel samt en rækkevidde på op til 1000 trin på en enkelt batteriopladning.
Nem at skille ad i to let transportable dele.

Føj til huskeliste

Dansk Niels Bo ApS
Vognmagervej 10
7000 Fredericia

Vogue Tri-Velo

Vogue Tri-Velo

Vogue Tri-Velo er en sporty El-trehjulet cykel til ældre eller handicappede målgruppe. Denne trehjulede cykel har et stabilt vejgreb med to hjul bagpå og et foran. Det 7-trins Shimano-skiftergear giver dig masser af muligheder i kombination med digitale understøtninger fra motoren. Rammematerialet er aluminium og farven er mat sort.

Føj til huskeliste
Kamille Komfortkørestol Power med joystick

Kamille Komfortkørestol Power med joystick

Kamille Power er designet med asymmetrisk justering af rygstykke og sædebase. Kamille Power kommer som standard med elektrisk tilt af sæde/ryg og el-indstillelig ryg samt swing away benstøtter og armlæn. Multijusterbare armlæn. Kørestolen har indbygget hjælpemotor som aktiveres med joystick. Der kan vælges flere kørselstyper.

Føj til huskeliste
Kamille Komfortkørestol

Kamille Komfortkørestol

Kamille komfortkørestol er designet med asymmetrisk justering af rygstykke og sædebase. Kamille komfortkørestol kommer som standard med elektrisk tilt af sæde/ryg og el-indstillelig ryg samt swing away benstøtter og armlæn. Armlænene er fleksible i flere retninger. Polstrede, flytbare kropstøtter kan tilkøbes. Udviklet og designet i Danmark.

Føj til huskeliste
Varsø El-kørestol V-KS350

Varsø El-kørestol V-KS350

V-KS350 er vores sammenklappelige El-kørestol.
Den er nem at transportere, og egner sig til at tage med på tur eller ud at rejse. V-KS350 foldbar el-kørestol er godkendt til fly. Den kører op til 6 km/t og op til 25 km på én opladning.
Vægt:
Stel: 16 kg.
Batterier: 3 kg. (1,5 kg pr stk.)
Baghjul: 11 kg. (5,5 kg pr stk.)

Føj til huskeliste
CrossWALKER påmonteret TOPRO Troja Rollator

CrossWALKER påmonteret TOPRO Troja Rollator

CrossWALKER er et ganghjælpemiddel, som understøtter den naturlige måde at gå på. CrossWALKER bevæger, træner og vedligeholder hele kroppen under gang. Overkrop og ryg holdes i en ret og sund holdning under gang. Med CrossWALKER går du, som din krop er skabt til. CrossWALKER er udstyret med faldsikringsbremser og retningsstyrende forhjul.

Føj til huskeliste
eFOLDI Lite

eFOLDI Lite

3 hjulet, let, kompakt og robust foldbar elscooter. Foldes og udfoldes på få sekunder af en person, uden brug af værktøj. Nem at opbevare og transportere. Vejer 15kg uden batteri og 17kg med batteri. Lithiumbatteriet kan fjernes og oplades separat. 4-punkts affjedring i sædet og luftfyldte dæk. Elektromagnetisk bremse. Godkendt til at flyve.

Føj til huskeliste

Top Products A/S
Håndværkervej 25A
4160 Herlufmagle

Alber e-motion M25 DuoDrive

Alber e-motion M25 DuoDrive

Praktisk hjælpemotor med cruise funktion.
Kan manøvreres via drivringene, kontrolleret og præcist, med et minimum af kræfter.
Når der er plads fx udenfor, i indkøbscentret eller i lufthavnen kan Cruise Mode funktionen aktiveres ved hjælp af kontrolenheden.

Føj til huskeliste
Mobilscooter Atto Sport

Mobilscooter Atto Sport

Vores mobilscooter sport adskiller sig fra mange andre el-scootere på markedet i og med, at den er nem at tage med sig. Derudover er den hurtig og nem at klappe sammen, så den ikke fylder ret meget, når du ikke bruger den. Du kan derfor nemt medbringe din mobilscooter i bussen, toget, flyet eller hvilket som helst andet sted, hvor pladsen er trang.

Føj til huskeliste
Marlin kørestol til transport

Marlin kørestol til transport

Marlin kørestolen er en robust kørestol til en god pris der er idéel til transport af patienter.
Kørestolen er markant billigere end andre kørestole, da der er sparet lidt på komforten. Den egner sig derfor især til kortere tids brug samt til transport af patienter.

Føj til huskeliste