Hjælpemidler til personlig mobilitet og transport

Hjælpemidler, som skal støtte eller erstatte en persons evne til at færdes indendørs og udendørs eller at forflytte sig fra et sted til et andet.
Motus CS 2.0

Motus CS 2.0

Motus CS er en krydsrammekørestol, der kan foldes og er let at opbevare. Leveres med lukket forramme og hel integreret fodplade, højdejusterbar ryg og tøjbeskytter på sidepanelerne. 2.0-versionen har et nyere design og kan veje ned til 11.6 kg. Brugervægt maks. 125 (140 kg). Vinkeljusterbar rygstøtte, 30
Bremse med knæhåndtag til enhåndsbetjening.

Føj til huskeliste
Motus CV 2.0

Motus CV 2.0

Motus CV er en aktiv all-rounder kørestol med mange muligheder. Foldbar og let at opbevare. Velegnet til transport i bil. Leveres med delte, vinkeljusterbare fodstøtter, der kan svinges til siden eller tages helt af. 2.0-versionen har et frisk design og nye sidepaneler til beskyttelse af tøj. Brugervægt maks. 125 (140 kg).

Føj til huskeliste
QUICKIE Q300 M Mini Teens

QUICKIE Q300 M Mini Teens

Har kombineret manøvredygtighed og ydeevne med højdejusterbart sæde og ryg for at skabe en kraftfuld el-kørestol, som kan vokse i trit med teenageren. El-kørestolen kan komme omkring, hvor andre stole må opgive pga. den smalle 520 mm bredde og 1100 mm vendediameter. Det er muligt at tilvælge et tilt på -5 til 25 grader eller på 0 til 50 grader.

Føj til huskeliste
STERLING Elite 2 Mini

STERLING Elite 2 Mini

Med sin smalle base (610 mm bred) og en venderadius på 1230 mm, kan du let manøvrere gennem omgivelserne. Elite Mini er udstyret med ergonomiske wig-wag controllere, så du kan opretholde en behagelig og korrekt kropsholdning. Elite Mini er en el-scooter til dine daglige ture og har en stabil hastighed på 10 km/t.

Føj til huskeliste
Q300 M Mini Sedeo Pro

Q300 M Mini Sedeo Pro

Nu kan du nyde den kompakte smidighed fra Q300 M Mini kombineret med SEDEO PRO-siddesystem - et fuldt justerbart og konfigurerbart siddesystem, der er designet til klienter med moderate til komplekse kliniske behov. Med en bredde på 520 mm og en vendediameter på 1100 mm kan den navigere rundt i de mest trange omgivelser.

Føj til huskeliste
ICON 60 - fleksibel og justerbar kørestol

ICON 60 - fleksibel og justerbar kørestol

ICON 60 er resultatet af et tæt samarbejde mellem producent og kørestolsbrugere. ICON 60 er udført i letvægts aluminium med fast ramme og kombinerer komfort, brugervenlighed og maksimal tilpasningsevne. Stellængde, sædevinkel, sæde- og ryghøjde kan justeres til den enkelte bruger. For nem transport er ICON 60 udstyret med foldbart ryglæn.

Føj til huskeliste
Buffalo rollator med soft hjul

Buffalo rollator med soft hjul

Mobilex letvægtsrollator Buffalo HD har en forstærket aluminiumsramme. Rollatoren foldes sammen
sideværts, og i sammenfoldet stand fylder den minimalt.
De bløde softhjul giver en behagelig kørsel over ujævn terræn, f.eks brosten.
Mobilex rollatoren Buffalo er testet og godkendt til en brugervægt op til 200 kg

Føj til huskeliste

Mobilex A/S
Grønlandsvej 5
8660 Skanderborg

Eloflex L

Eloflex L

Eloflex L sammenklappelig letvægt elektrisk kørestol. Den har indstilleligt ryglæn som er afrundet for bedre ergonomi. Denne stol har brugervægt op til 120 kg og er fleksibel og slidstærk. Den har 10 massive gummihjul så den er bedst på fast underlag.

Føj til huskeliste

Eloflex.dk
Ullerød Banevej 2
2980 Kokkedal

ZIPPIE Q300 M Mini Kids

ZIPPIE Q300 M Mini Kids

Uanset om det er for at komme nemt omkring derhjemme eller om det er for at udforske udendørs, er Zippie Q300 M Mini Kids en kompakt el-stol til børn, der har lige så meget energi til eventyr som dit barn Med dens kompakte 520 mm bredde og 1100 mm vendediameter, kan den komme omkring, hvor andre el-kørestole må opgive.

Føj til huskeliste
PAWS Tourer 20 - automatisk til- og frakobling

PAWS Tourer 20 - automatisk til- og frakobling

PAWS Tourer er en ægte offroader. Med sit 20 tommer hjul overvinder den selv større rødder i naturen og sikrer en jævn kørsel, når terrænet er ujævnt.
Automatiske clamps for montering uden brug af håndkraft. Tryk blot på knappen og motoren hægter sig selv på. Velegnet til brugere med nedsat funktion i arme eller hænder. Fås også med tetrahåndtag.

Føj til huskeliste