Hjælpemidler til personlig mobilitet og transport

Hjælpemidler, som skal støtte eller erstatte en persons evne til at færdes indendørs og udendørs eller at forflytte sig fra et sted til et andet.
Alber Viamobil V25

Alber Viamobil V25

Alber Viamobil er for dig, som ønsker det bedste indenfor hjælpemotorer til kørestole. viamobil er forsynet med en kraftig motor med overskud og en drivenhed, der sikrer god kontakt til underlaget. Udendørs kørsel, bakker og forhindringer klares med lethed og uden besvær for hjælperen. Viamobil kan monteres på de fleste kørestole.

Føj til huskeliste
Lisa klapvogn

Lisa klapvogn

Kompakt og stabil paraplyklapvogn beregnet til transport af såvel små som større børn og unge op til 60 kg. Justerbar sædedybde og underbenslængde og høj ryg muliggør løbende tilpasning og genanvendelse. Let at folde for opbevaring. Med fodbetjent bremse og tipsikring. Bredt udvalg af kropsstøtte og andet tilbehør. Crashtestet.

Føj til huskeliste
RaceBike

RaceBike

Skræddersyet racerhåndcykel udviklet i samarbejde med erfarne og succesfulde topatleter. Ramme af varmebehandlet aluminium 7020 T6 sikrer stivhed og aerodynamik. Kulfiberkomponenter. Shimano gearskift komponenter. Vægt 13 kg afhængig af udformning og komponentvalg. Design baseret på internationale regler.

Føj til huskeliste
Motus CS

Motus CS

Motus CS er den alsidige all-rounder med mange justeringsmuligheder. Foldbar og let at opbevare. Leveres med lukket forramme og hel integreret fodplade, højdejusterbar ryg, tøjbeskytter på sidepanelerne og justerbar rygpolstring, der fås i 3 farver. Bredt tilbehørsprogram. Brugervægt maks. 125 (140 kg).

Føj til huskeliste
W5 Junior A

W5 Junior A

Ultralet, letkørende og stabil kørestol med mulighed for løbende justering til det aktive barn. Fås som justerbar standardmodel eller skræddersyet med valgfri justerbarhed. Fås fra Sædebredde 16 cm til 40 cm.

Føj til huskeliste
Dalton F

Dalton F

Ultralet, skræddersyet og forhjulsdrevet fastrammekørestol kun velegnet til indendørs brug. Fx er den nem at dreje ind under et bord og kan ikke tippe bagover. Den anodiserede ramme er korrosionsbestandig, slag- og ridsefast. Fås fuldsvejset og i justerbare versioner.

Føj til huskeliste
W5 A Standard

W5 A Standard

Ultralet kørestol i standardmål med justerbar balance, vinkel- og højdejusterbar folderyg og fodstøtte samt remjustering af sæde- og rygbetræk for individuel tilpasning til brugeren. Den anodiserede ramme er korrosionsbestandig og ridsefast. Lagerføres i et fast udvalg af størrelser med standardudstyr for hurtig levering til en fordelagtig pris.

Føj til huskeliste
W5

W5

Fjerlet skræddersyet kørestol med fast ramme til den aktive og rutinerede bruger, der kender sine behov. Den personlige tilpasning starter ved materialeudvælgelsen. Ekstrem robust og stabil. Den anodiserede ramme er korrosionsbestandig, slag- og ridsefast. Forskellige basismodeller at vælge mellem. Fås fuldsvejset og i justerbare versioner.

Føj til huskeliste
Invacare Storm4 Max

Invacare Storm4 Max

Storm4 Max er udviklet så den lever op til kravene hos store brugere.
Med Storm4 Max er der lagt stor vægt på at opnå en velproportioneret, komfortabel og sikker el-kørestol for brugere op til 220 kg. Chassiet er konstrueret til at give god vægtfordeling. Affjedringen er afstemt til brugervægten og dele som armlæn og benstøtte, er forstærket.

Føj til huskeliste
Nurmi Neo børnerollator

Nurmi Neo børnerollator

Nurmi Neo er en rollator for børn, som placeres bag kroppen og er åben i gangretningen. Understøtter en aktiv oprejst kropsholdning og en naturlig gang. Reverseringsstop hindrer, at Nurmi Neo utilsigtet ruller baglæns. Kan vokse med barnet. Skubbehåndtagene er justerbare i højde og dybde. Sammenklappelig for let transport og opbevaring.

Føj til huskeliste