Hjælpemidler til personlig mobilitet og transport

Hjælpemidler, som skal støtte eller erstatte en persons evne til at færdes indendørs og udendørs eller at forflytte sig fra et sted til et andet.
Netti V

Netti V

Med Netti V har vi kombineret fordelene ved en aktiv kørestol og en komfortkørestol. Dette giver mulighed for gode køreegenskaber, uanset om brugerne kan køre selv eller har brug for at blive skubbet. Med den store tilt vinkel, kan brugeren slappe af i løbet af dagen.

Føj til huskeliste
Master Stretcher - Foldbar

Master Stretcher - Foldbar

Stretcher Foldbar er et fleksibelt og polstret flytteunderlag med håndtag til liggende overflytninger mellem lejer eller eksempelvis længere ind på røntgenleje eller CT scanner. Benyttes ved steder hvor der er minimal med plads eller hvor Stretcher skal kunne tages med fx på en akutvogn.

Føj til huskeliste
Easy Rider Compact

Easy Rider Compact

Easy Rider Compact - Som navnet antyder, er det en kompakt trehjulet cykel. Dette gælder både i dimensioner og udseende.
Easy Rider Compact har lignende køreegenskaber som Easy Rider3. Easy Rider Compact er velegnet til børn og voksne med en skridtlængde fra ca. 63 til ca. 81 cm.
Den fås både med/uden el-motor.

Føj til huskeliste

Jørn Iversen Rødekro ApS
Hydevadvej 48
6230 Rødekro

Fun2Go - 2

Fun2Go - 2

På Fun2Go cyklen kan I cykle sammen. Fordi I sidder ved siden af hinanden, kan I nemt kommunikere med hinanden og nyde omgivelserne sammen.
Piloten har fuld kontrol over cyklen og passagerer. Cyklen er perfekt til personer, der ikke selv kan cykle i trafikken.
Cyklen kan leveres med/uden hjælpemotor i baghjul.

Føj til huskeliste

Jørn Iversen Rødekro ApS
Hydevadvej 48
6230 Rødekro

Xplore

Xplore

Ganghjælpemiddel til brugere i størrelsen 80-180 cm.
Xplore er skabt for at imødekomme de forskellige behov hos mennesker med motorisk funktionsnedsættelse.
Et støttesystem for overkroppen der både korrigerer og justerer kroppen for optimal positionering.
Det store udvalg at tilbehør, skræddersyer løsningen til den enkelte bruger.

Føj til huskeliste

INNOVAID A/S
Bakketoften 3
8541 Skødstrup

Josi Pro Jogger

Josi Pro Jogger

Josi Pro der er designet til at give sikkerhed og komfort til den som sidder i den, mens forældre eller plejere går eller løber.
Den er let at manøvrere og er let at håndtere i forskellige terræner.
Josi Pro har en god affjedring. Endvidere er der mulighed for at justere ryglænet og fodstøtten, så brugeren kan sidde eller ligge mere komfortabelt.

Føj til huskeliste
Kamille fast ryglæn

Kamille fast ryglæn

Kamille ryg er et fast ryglæn beklædt med seks positioneringspuder, som kan justeres individuelt. Der kan tilkøbes laterale kropsstøtter, som er justerbare i både højden, dybden og vinkel justeres. Ryglænet kan gentilpasses og har derfor en meget høj genbrugsværdi. Kamille ryg kan monteres på næsten alle typer elektriske og manuelle kørestole.

Føj til huskeliste
Mobilex Tiger Artritis Outdoor rollator

Mobilex Tiger Artritis Outdoor rollator

Stabil rollator er baseret på rollatoren Lion og med tilsvarende egenskaber og funktioner. Ud over de fælles egenskaber får du her en behagelige og bløde underarmsstøtter og justerbare bremsehåndtag til både højde, dybde og vinkel. Den er nem at manøvrere. Den lette ramme i aluminium, gør den nem at folde sammen og tage med dig på turen i bilen.

Føj til huskeliste
Sella - Hvile og Transportstol

Sella - Hvile og Transportstol

Stolens lave vægt samt manøvredygtighed, siddekomfort og brugervenlighed, gør Sella stolen til en hjælper for personalet. Stolen er med centralbremsen og hydraulisk lift for bedre mobilisering. Derudover kan stolens bremser låses automatisk ved at trykke ned på fodbrættet. Fås i forskellige farver

Føj til huskeliste

Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23 A
8200 Århus N

Carryline Outdoor transportstol

Carryline Outdoor transportstol

Robust stålramme, der garanterer en lang levetid for hver enkelt stol. Overvinder dørkarme, brosten og andre små forhindringer. Ryglæn med anatomisk form og masser af lateral support, samt skubbehåndtag. Stolen er udstyret med hoftebælte for sikker transport. Armlænene kan svinges helt tilbage og dermed give fri adgang.

Føj til huskeliste