Manuelle hjælpermanøvrerede komfortkørestole med sædetilt

Manuelle kørestole med sædetilt, som primært manøvreres af en hjælper. Siddemodulsystemer, se 18 09 39.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
    
    
 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 3 cm)
 info
I smalleste konfiguration.
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
 info
Kørestolens vægt opgives inkl. hjul og benstøtter.
kg (± 3 kg)
kg
 info
Det antal grader, som sædeenheden kan vippes fremad, målt fra sædets vandrette position.
°
 info
Det antal grader, som sædeenheden kan vippes bagud, målt fra sædets vandrette position.
°
 info
Det antal grader, som ryggen kan lægges tilbage, målt fra lodret position.
°
Nulstil
Kelvin Komfort kørestol

Kelvin Komfort kørestol

Kelvin Komfort kørestolen er en modulopbygget tilt in space kørestol, hvilket giver rig mulighed for at justere og tilpasse stolen. Kørestolens 45 tilt funktion sikrer, at personer med stærk reduceret trunkus stabilitet og deraf nedsat siddende balance får mulighed for at opnå en siddende stilling - ude af sengen.

Føj til huskeliste
Canto Nxt

Canto Nxt

Multijusterbar komfortstol med mulighed for tilpasning af sædebredde, sædedybde samt sæde- og rygsystem så stolen tilpasses den enkelte bruger. Samme grundramme dækker alle størrelser. Stort udvalg af ryg og sædesystemer. Stabil ramme og justerbar eller fast rygvinkel. Kan monteres med integreret hjælpemotor. Nem vedligehold/rengøring.

Føj til huskeliste

Life & Mobility B.V. - Scandinavia
P.O. Box 304
7000 AH Doetinchem

Breezy Cirrus G5 Manuel

Breezy Cirrus G5 Manuel

Komfortkørestol med gode tilpasningsmuligheder og tiltfunktion. Armlæn følger ryg for maksimal støtte til arme. Enkel tilpasning med gode intervaller og måleskalaer. Vi har et godt udvalg af tilbehør.

Føj til huskeliste
Rea Dahlia45

Rea Dahlia45

Rea Dahlia45 er en komfortkørestol for de brugere, der ønsker aktivitet og mobilitet samtidig med komfort. Dahlia45 tilbyder flere sædehøjder så den fx kan gåes frem, enkle indstillingsmuligheder, og yderst smal totalbredde samtidig med optimale køreegenskaber for bruger og hjælper. Dahlia45 fås i 3 stel.str. Se i øvrigt Rea Dahlia30.

Føj til huskeliste
Rea Dahlia 30

Rea Dahlia 30

Rea Dahlia30 er en komfortkørestol for de brugere, der ønsker aktivitet og mobilitet samtidig med komfort. Dahlia30 tilbyder flere sædehøjder så den fx kan gåes frem, enkle indstillingsmuligheder, og yderst smal totalbredde samtidig med optimale køreegenskaber for bruger og hjælper. Dahlia30 fås i 3 stel.str. Se i øvrigt Rea Dahlia45.

Føj til huskeliste
A-Run Comfort

A-Run Comfort

Letkørende komfortkørestol i højstyrke aluminium: Drivhjulenes og drivringenes placering meget tæt på brugeren gør stellet meget let at drive frem. Let at manøvrere gennem smalle døre og i små rum. A-Run fås også med stropsæde- og ryg samt siddesystemer fra Leckey. Fås i standardmål og skræddersyet og med et bredt udvalg af tilbehør.

Føj til huskeliste
Bariatrisk Komfort Kørestol Eclipse Tilt - op til 270 kg

Bariatrisk Komfort Kørestol Eclipse Tilt - op til 270 kg

Bariatrisk Komfort Kørestol Eclipse Tilt med tilt-funktion op til 30 grader, som sikrer optimal komfort og positionering af bruger med behov for mere støtte.
Bariatrisk Komfort Kørestol Eclipse Tilt er yderst funktionel og justerbar (fx sædedybde, -højde og -vinkling).
Bariatrisk Komfort Kørestol Eclipse Tilt tilter brugere op til 270 kg.

Føj til huskeliste
R82 Cougar komfortkørestol

R82 Cougar komfortkørestol

Komfortkørestol med utallige muligheder. Tiltfunktion og rygviklingen forskyder tyngdepunktet fremad, så de gode køreegenskaber bevares og tipningsrisiko minimeres. Afhængigt af brugerens behov vælges typer af hjul, bremser, fodstøtter, sæde og ryg. Cougar er velegnet til montering af formstøbte sædeenheder på grund af det store tilt i stolen.

Føj til huskeliste
Netti V

Netti V

Med Netti V har vi kombineret fordelene ved en aktiv kørestol og en komfortkørestol. Dette giver mulighed for gode køreegenskaber, uanset om brugerne kan køre selv eller har brug for at blive skubbet. Med den store tilt vinkel, kan brugeren slappe af i løbet af dagen.

Føj til huskeliste
Kelvin Cumulix kørestol

Kelvin Cumulix kørestol

Kelvin Cumulix kørestolen er en basis udgave af Kelvin Komfort kørestolen, hvor personen ikke har brug for de mange individuelle tilpasningsmuligheder. Kelvin Cumulix er en god og enkel tilt in space komfortstol, som er fleksibel, let og brugervenlig og dækker en bred målgruppe.

Føj til huskeliste