Hjælpemidler til tilberedning af mad og drikke

Hjælpemidler til at veje, måle, skære, rense, bage og koge med. Herunder hører komfurer og ovne. Hjælpemidler til håndtering af emballage, se 24 06. Tilpasningsgreb (hjælpemidler anvendt på produktet), se 24 18 06. Skridsikre underlag, se 24 27 06. Beholdere til opbevaring af genstande, se 24 39.
15 03 03

Hjælpemidler til at veje og måle ved tilberedning af mad og drikke

(18 produktserier)
Husholdningsvægte, diætvægte, målebægre og målesæt, madlavningstermometre og væskestandsindikatorer m.m.

15 03 06

Hjælpemidler til at skære, hakke og dele med i forbindelse med madlavning

(123 produktserier)
Skæremaskiner, køkkenknive, skærebrætter, ostehøvle, æggedelere, løgholdere og rivejern m.m.

15 03 09

Hjælpemidler til at rense og skrælle med

(43 produktserier)
Grønsagsbørster, kartoffelskrællere (manuelle og elektriske), kartoffelholdere og kernehusudtagere m.m.

15 03 15

Husholdningsmaskiner

(3 produktserier)
Miksere, foodprocessorer, hjulpiskere, elektriske piskeris m.m.

15 03 18

Hjælpemidler til at koge og stege med

(24 produktserier)
Stegefade, pander, æggekogere, grydeholdere/-håndtag, sigter, æggeringe, gryder og kasseroller, køkkenredskaber m.m.

15 03 21

Komfurer og ovne

(2 produktserier)
Udstyr til at opvarme mad og drikkelse. Komfurer, ovne, mikrobølgeovne og elektriske kogeplader m.m.