Hjælpemidler til sansestimulering gennem fysisk berøring

Hjælpemidler til stimulering af sanser gennem statisk eller dynamisk fysisk berøring. Herunder hører fx tæpper, puder, tøj, børster og bolde/kugler til sansestimulering.
04 28 09 02

Sansestimulerende dyner og tæpper

(46 produktserier)
Dyner og tæpper som stimulerer det sensoriske nervesystem med henblik på øget kropsbevidsthed og beroligelse, herunder hører kugle- og vægtdyner.

04 28 09 03

Sansestimulerende puder

(17 produktserier)
Puder som stimulerer det sensoriske nervesystem med henblik på øget kropsbevidsthed og beroligelse, herunder kuglepuder.

04 28 09 04

Sansestimulerende beklædning

(24 produktserier)
Beklædningsgenstande som stimulerer det sensoriske nervesystem med henblik på øget kropsbevidsthed og beroligelse, herunder kugle-, kompressions-, vægt-, og balanceveste, tyngdekraver mm.

04 28 09 05

Sansestimulerende møbler

(27 produktserier)
Møbler som stimulerer det sensoriske nervesystem med henblik på øget kropsbevidsthed og beroligelse, herunder gyngestole, kuglestole og sansestimulerende madrasser.

04 28 09 06

Sanserum

(5 produktserier)
Rum til senorisk stimulation med henblik på øget kropsbevidsthed og beroligelse, herunder kuglebade, telte og mobile sanserum.

04 28 09 07

Sansestimulerende tøjdyr

(14 produktserier)
Krammedyr, som stimulerer det sensoriske nervesystem med henblik på øget kropsbevidsthed og beroligelse. Herunder hører fx tøjdyr med tyngde.

04 28 09 10

Andre redskaber til sensorisk stimulation

(47 produktserier)
Redskaber der stimulerer det sensoriske nervesystem med henblik på forbedring af sensorisk og motorisk funktion, afspænding, beroligelse, appetitvækning og smertelindring. Herunder hører fx massageredskaber, duftstimulerende apparater, sansegynger mm.